Zimány Linda azért lúzer, mert semmit sem reagál arra, hogy a fél ország lekurvázta Jude Law-val összehozott smárolása miatt, a többiek pedig azért, mert azon háborodnak fel, hogy egy 28 éves nő elment bulizni és összejött egy részeggel.

A múlt hét történéseit alapjaiban határozta meg azon ritka pillanatok egyike, amikor a nemzetközi és a magyar celebvilág kicsit összeér: Zimány Linda szerda este elment a budapesti Kolor nevű szórakozóhelyre, és ha már ott volt, akkor smárolt egy kicsit az épp Budapesten forgató, mellesleg minősíthetetlenül részeg Jude Law-val, akivel a hírek szerint együtt is távozott. A glammodell gyorsan meg is kapta a magáét több oldalról, leginkább persze Facebookon: volt, aki egyszerűen lekurvázták, mások hosszabban fejtegették, hogy milyen példát mutat az, aki egy ennyire részeg férfival kavar, mások pedig egyszerűen csak irigykedtek.

Zimány Linda ott lúzer, hogy ezt az egészet meg sem próbálta kommunikálni: lehet itt mondani mindent a Sugarbirdről, Zimány szakmai munkásságáról vagy úgy általában arról, hogy valamiért mindig híres férfiakat szedett össze, ha egy 28 éves egyedülálló nő közli, hogy igen elment egy buliba és kavart egy férfival, abba nagyon nehéz belekötni. Ehelyett Zimány Linda inkább lapít, és aktivitása alapján úgy tűnik, mintha nem is akarna tudomást venni arról, hogy kicsit sikerült bekerülnie a külföldi lapokba is ezzel a felejthetetlen produkcióval.

Az ügy másik csúcspontja egyértelműen az a rinyálás, ami kialakult az egészből: hirtelen mindenki megtalálta magának a ZS-kategóriás celeb kifejezést, hogy hangosan nevessen az aranyásó Zimány Lindán. Persze másokon nevetni jó, de az pont nem annyira szánalmas, hogy valaki összejön a világ legjobb pasijai közt számont tarott Jude Law-val, még akkor is, ha az érintett fél a világát se nagyon tudja. Ehhez képest gyorsan ráugrott az ügyre például Baukó Éva, aki éveken keresztül azzal haknizott, hogy épp mit csinált teljesen szétesve, illetve még Majka is, aki a mai napig simán vállalja, hogy néha jól berúgnak a barátaival, csak azokról ugye nem készül videó.

Ebben az egész sztoriban így egyedül Jude Law nem lúzer, hiszen ő csak elment piálni, és tökrészegen felszedett egy nőt, aki már kétszer vetkőzött a Playboynak. Pedig fel lehetne fogni ezt az egészet úgy, ami: egy borzasztóan vicces történetként a budapesti éjszakából.