Most, hogy már Heidi Klum is pánikszerűen dobja le a fürdőruhája felsőrészét, ideje volt összeraknunk egy galériát a hasonló dolgokat művelő sorstársairól. Zápor ide, zivatar oda, élvezze ön is a nyári képeket a topless celebekkel!

Mostmár meg kell jegyeznünk április 16-át, a napot, amikor Heidi Klum ismét majdnem mindent megmutatott. Vito Schnabellel, az aktuális hapsijával üdültek Mexikóban, és ha már sütött a nap, ki is használták. Klum egy falatnyi bikinialsón és egy vörös baseballsapkán kívül semmit sem viselt, úgyhogy a fotósok bátran lekaphatták, milyen félmeztelenül. Klum kb. egész élete egy összefüggő nyaralás, láttunk már ilyen meg ilyen topless képeket is róla különböző földi paradicsomokból.

Mostanában valahogy mindenki úgy érzi, hogy itt a nyár (mondjuk a trópusokon ez mindig aktuális), és lekapja a bikinifelsőt. Cara Delevingne április elején nagy szerelmével, Michelle Rodriguezzel enyelgett a miami tengerparton. A nagy csókolózás közben persze nem volt a modellen melltartó, így pazar képek születtek. Cameron Diaz már szégyellősebben nyomta, ő Antiguán próbált jól lebarnulni, bár az úgy nehéz, ha az ember fogja a saját mellét. Mexikó úgy látszik a félnudisták kedvenc helye, Bruce Willis lányai, Tallulah és Rumer is itt mutogatták magukat még január végén. Rosie Huntington-Whiteley ugyan nem mutatott meg mindent, de csinált egy szelfit a mellaljáról.

Az előző éveknek is megvoltak a maguk ikonikus topless mellsütettetései. Tavaly láthattuk Pamela Anderson melleit, a felső nélkül őgyelgő Kelly Brookot, de a Sziget nudistái is megmutattak mindent a Velvetnek. Aztán ott van erős idegzetűeknek Sophia Loren, gyengébb idegzetűeknek Monica Bellucci napozása. És ki ne hagyjuk a kemény német csajokat, akik télvíz idején szánkón barnítják a felsőtestüket.