Az utóbbi három Való világ szereplői közt többen is dolgoztak a szexiparban: VV Gigi fojtogatós fétisfilmet forgatott, VV Jerzy erotikus fotózást vállalt, VV Szandikát pedig Grazban láttuk viszont.

VV Charlotte Svájcban dolgozott prostiként

VV Charlotte úgy került be a villába, hogy nyíltan vállalta, 500 férfival volt dolga. Pár nappal később kiderült, hogy a realityszereplő Svájcban dolgozott prostituáltként, ráadásul UFO Zsolti segítette munkához jutni. Hamarosan bíróság elé is állhat VV Simon elhidegülő szerelme UFO Zsolti büntetőügyében. Azt, hogy Németországban dolgozott hoszteszként, a kisfilmjében is elmondta, azt azonban elhallgatta, hogy Svájcban mit csinál, holott ez pont a Való világban nem lenne szégyen – nincs valóságshow prostik és pornósok nélkül.

VV Annamari állítólag Klaudia néven ismert prostituált

A VV5 furcsalányáról, VV Annamariról azután röppent fel a pletyka, hogy a testéből él, miután kijött a villából. Állítólag Klaudia néven hirdette magát egy szexhirdetésekkel teli oldalon, majd egy álruhás riporter buktatta le, akivel kedélyesen elcsevegett a munkájáról. Amikor hivatalosan is megkeresték, igaz-e a szexmunka, azt nyilatkozta, összekeverik valakivel. 

VV Gina a családjára kereste meg a pénzt a taszári katonák ölében

VV Gina a VV4-ben szerepelt, férjével együtt költöztek be házaspárként a villába. A férjét, VV Kristófot  Simor Olivér ejtette ki még a legelején, aztán VV Gina úgy döntött, feladja a játékot. A nehézsorsú családból való VV Gina egy kaposvári klubban kereste meg a kenyérre valót, ahol két nap után rájött, nemcsak táncolni és pultozni kell a több pénzért. Arról is beszélt, hogy a legelső kuncsaftját sírva fogadta. A családja nem tudott arról, mit csinál pontosan, pedig a drogra is rászokott. 

VV Gigi fojtogatós-véres fétisvideóban szerepelt

VV Gigi, VV Béci testvére furcsa pornófilmekben szerepelt, gyilokpornó félékben, amiket eldugott orosz oldalakon találni. VV Gigi ezt játéknak fogta fel, amikor kijött a villából azt nyiltakozta, amazonos-harcos videóhoz kerestek szereplőket, ő arra jelentkezett. A fojtogatós-véres filmeket állítólag magánmegrendelőknek készítették, a realityszereplő úgy tudta, Magyarországon ezeket nem forgalmazzák. A táncosként dolgozó VV Gigi az Erotika Kiállításon is dolgozott, szopnék feliratú pólóban hoszteszkedett. Mindenki meglepetésére a leszbierotikus fétisvideó szereplőnő és VV Jerzy, akinek kiszivárgott a farokverő videója, a villában egy párt alkottak.

VV Jerzy maszturbált a kamera előtt

VV Jerzyt a BelAmi ügynökség örökítette meg intim pózban, a maszturbálós videót a pénzért vállalta el. A realityben Jerzy azt mondta a társainak, szóló pornográf fotózásra mondott igent, hogy hogyan lett ebből melegeknek szánt farokverő videó, rejtély.

VV Szandikát Sandra Celebryként is ismerik

Szandika, a VV4 plasztiknője Grazban dolgozott az ottani szexexpón, feltehetően több külföldi erotika expón is táncolt, vetkőzött. Állítólag a pornózáson is gondolkozott, de az is lehet, hogy forgatott is, legalábbis azt nyilatkozta, hogy a szerelem miatt szakít a pornózással