Elsőre azt hinnénk, híres emberekkel biztos nagyon jó lehet együtt bulizni, de több közszereplő produkcióját megnézve kicsit árnyalódik a kép. Kiválogattuk azt a hat híres embert, akivel tényleg béna lehet eltölteni egy estét.

Taylor Swift

Miért akarna valaki együtt bulizni egy énekesnővel, akinek még a dalai is arról szólnak általában, hogy mi történt az aktuális szakítása után? Mi biztos nem, de még Selena Gomez sem, akik a Page Six szerint akkor társasági ember, hogy éjfél előtt lelépett egy nagy közös étkezésről, és addig sem ő volt a legjobb arc. „Nem evett, csak egy szelet kenyeret kért. Nem ivott semmit, csak vizet” – mondta egy jelen lévő a csendben üldögélő Taylor Swiftről. Ráadásul valószínűleg nagyon vacakul néznénk ki mellette.

Kanye West

Ugye mindenkinek volt már olyan társasága, ami leginkább arról szeretett beszélni, hogy ő mekkora király? Na pontosan így képzelünk el egy estét Kanye West társaságában, aki valószínűleg csak akkor hagyja abba a zeneipari sikereiről való áradozást, amikor megmutatja, hogy amúgy épp milyen fasza órát vett, illetve pár pucsítós képet virít Kim Kardashianről.

Justin Bieber

Sokunknak vannak olyan vicces esti történetei, amelyek a rendőrség megérkezésével végződnek, de Justin Bieber esetében még ez sem tűnik menőnek. Sőt, leginkább egy elkényeztetett tini balfaszkodását képzeljük el, aki szerint még mindig király dolog tojással dobálni a szomszédot, vagy bármilyen más módon seggfejnek lenni. Legalább tíz okunk van arra, hogy miért nem megyünk vele bulizni.

Avril Lavigne

Lavigne valószínűleg annyira túllépett a közvetlen tinicsaj vonalon, hogy már egy egészen más univerzumban mozog. Az egy dolog, hogy a rajongóinak szigorúan megtiltotta, hogy egyáltalán hozzáérjenek, de még össze is házasodott a Nickelback énekesével, Chad Kroegerrel. Egyik sem arra utal, hogy bármi érdekes is történhetne egy közösen eltöltött este során.

Madonna

Az nem lehet kérdés, hogy húsz évvel ezelőtt Madonna elég nagy bulikirálynő volt, a mostani formájában viszont semmiképp sem tűnik alkalmasnak erre. Ha kicsit is hasonlít ahhoz, amit a lemezein csinál, akkor Madonna valószínűleg az az ötvenes nő, aki még mindig nem akarja megérteni, hogy nem feltétlenül kell úgy viselkedni, mint egy részeg tini.

Naomi Campbell

Bármekkora királyságnak tűnik a világ egyik legismertebb modelljével tölteni egy éjszakát, a 43 éves Naomi Campbell dühkitörései annyira legendások, hogy azt egy idő után nem lehet kibírni. Szinte előttünk van a kép, ahogy Campbell pár pohár után megüti a pincért, amiért kevés volt a citrom a vodkaszódában, esetleg lekurvázza a szomszéd asztalnál lévő nőt, amiért az ránézett a pasijára.