horoszkóp

Hat celeb, akivel ne menjen bulizni

2014.05.24. 12:55
Elsőre azt hinnénk, híres emberekkel biztos nagyon jó lehet együtt bulizni, de több közszereplő produkcióját megnézve kicsit árnyalódik a kép. Kiválogattuk azt a hat híres embert, akivel tényleg béna lehet eltölteni egy estét.

Taylor Swift

Miért akarna valaki együtt bulizni egy énekesnővel, akinek még a dalai is arról szólnak általában, hogy mi történt az aktuális szakítása után? Mi biztos nem, de még Selena Gomez sem, akik a Page Six szerint akkor társasági ember, hogy éjfél előtt lelépett egy nagy közös étkezésről, és addig sem ő volt a legjobb arc. „Nem evett, csak egy szelet kenyeret kért. Nem ivott semmit, csak vizet” – mondta egy jelen lévő a csendben üldögélő Taylor Swiftről. Ráadásul valószínűleg nagyon vacakul néznénk ki mellette.

Kanye West

Ugye mindenkinek volt már olyan társasága, ami leginkább arról szeretett beszélni, hogy ő mekkora király? Na pontosan így képzelünk el egy estét Kanye West társaságában, aki valószínűleg csak akkor hagyja abba a zeneipari sikereiről való áradozást, amikor megmutatja, hogy amúgy épp milyen fasza órát vett, illetve pár pucsítós képet virít Kim Kardashianről.

Justin Bieber

Sokunknak vannak olyan vicces esti történetei, amelyek a rendőrség megérkezésével végződnek, de Justin Bieber esetében még ez sem tűnik menőnek. Sőt, leginkább egy elkényeztetett tini balfaszkodását képzeljük el, aki szerint még mindig király dolog tojással dobálni a szomszédot, vagy bármilyen más módon seggfejnek lenni. Legalább tíz okunk van arra, hogy miért nem megyünk vele bulizni.

Avril Lavigne

Lavigne valószínűleg annyira túllépett a közvetlen tinicsaj vonalon, hogy már egy egészen más univerzumban mozog. Az egy dolog, hogy a rajongóinak szigorúan megtiltotta, hogy egyáltalán hozzáérjenek, de még össze is házasodott a Nickelback énekesével, Chad Kroegerrel. Egyik sem arra utal, hogy bármi érdekes is történhetne egy közösen eltöltött este során.

917081 314532165364223 1190543482 n

Madonna

Az nem lehet kérdés, hogy húsz évvel ezelőtt Madonna elég nagy bulikirálynő volt, a mostani formájában viszont semmiképp sem tűnik alkalmasnak erre. Ha kicsit is hasonlít ahhoz, amit a lemezein csinál, akkor Madonna valószínűleg az az ötvenes nő, aki még mindig nem akarja megérteni, hogy nem feltétlenül kell úgy viselkedni, mint egy részeg tini.

Naomi Campbell

Bármekkora királyságnak tűnik a világ egyik legismertebb modelljével tölteni egy éjszakát, a 43 éves Naomi Campbell dühkitörései annyira legendások, hogy azt egy idő után nem lehet kibírni. Szinte előttünk van a kép, ahogy Campbell pár pohár után megüti a pincért, amiért kevés volt a citrom a vodkaszódában, esetleg lekurvázza a szomszéd asztalnál lévő nőt, amiért az ránézett a pasijára.