Sminkkel vagy anélkül jobbak a külföldi celebnők?

2014.07.19. 16:08
Már tavaly megírtuk, hogy a Victoria's Secret topmodelljei előszeretettel fotózkodnak natúr arccal, dehát ugye ez nem nagy mutatvány, megtehetik. Csakhogy azóta a celebek is nagyon rákaptak a smink nélküli szelfikre, és többségüknek még jól is áll. De azért nem mindenkinek. Döntse el ön, hogy kinek kéne inkább szépen kifestenie magát, mielőtt kamera elé merészkedne!

Azt már tudjuk, hogy önöknek a legtöbb magyar celebnő smink nélkül tetszik, sőt azt is, hogy a Trónok harca jócsajai közül önök a Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarknak javasolnák a leginkább a natúr arcot, de nézzük, melyik külföldi hírességről gondolja úgy, hogy jobban tette volna, ha legalább egy kis alapozót feltesz, mielőtt fotózni kezdi magát!

Megan Fox

Na?

A színésznő esetében kicsit lazán kell értelmezni a smink nélküliség fogalmát, mert bár látszik, hogy tökéletes a bőre, azért ilyen szempillát és szemöldököt nehéz természetesnek nézni. Persze nincs azzal gond, ha ez esetleg egy műszempilla, amitől nem válik meg éjszakára (de persze lehet, hogy csak szabadidejében sokat erősítette ), és azzal sem, ha tartósan van befestve a szemöldöke, mert attól smink még valóban nincs rajta. Ne feledjük, ő anyuka, idén februárban született meg második gyermeke.

Beyoncé

Na?

A róla megjelenő képeket dühösen cenzúrázgató Univerzum Királynője ügyel arra, hogy mindig tökéletesen nézzen ki, igen, még smink nélkül is. Abba nem akarunk belegondolni, hogy hányadik nekifutásra sikerült összehozni ezt a spontán képet, és hányat töröltetett azonnal. Mindenesetre ön most eldöntheti, melyik képen néz ki jobban!

Doutzen Kroes

Na?

A terhesen is gyönyörű modell előszeretettel fotózkodik smink nélkül, akár reggel is, durcásan. Hát de ő tényleg megteheti, teljesen mindegy, mi van rajta, tökéletesen néz ki.

Amanda Seyfried

Na?

A Mélytorok főszereplőjének nemcsak azért érdemes követni az instagramját, mert nagyon szép, hanem azért is, mert az egyik legjobb celebaccount. Ez azért van, mert van neki egy kutyája, akivel annyira imádják egymást, hogy azt nézni is jó. 

Jennifer Lopez

Na?

Az alábbi kép bal oldalán egy friss smink nélküli képet láthat a színésznő-énekesnőről, és hát nehéz rá bármi rosszat mondani. A 45 éves Lopez bőre makulátlan, a szemöldöke is kimondottan természetes, ráadásul a képbe belelógó gyereke növeli a cukiságfaktort.