Szinte havonta kerülnek elő újabb és újabb félreplasztikázott és szinte felismerhetetlenné műtött celebek. Nemrég például Anne Heche új arcára csodálkoztunk rá. És mivel szerencsére nem ő az egyedüli idóta, aki pár injekcióval és öltéssel eltorzította magát, összekapartunk még pár hírességet mellé, hogy megmutassuk, kik azok, akik rajta kívül úgy gondolták, jobb lesz, ha máshogy néznek ki, mint karrierjük elején.

Anne Heche

Ha lemaradt volna a múltkor, most nézze meg jól a fenti képet. Anne Heche régen cuki volt és karakteres, most meg egy ijesztően karakteres, széthúzott arcú szőke valami lett. Komolyan lesz aki, ilyen arccal ad neki szerepet?

Mickey Rourke

Bár Mickey Rourke arcát alapvetően a box gyötörte meg, azért ő is rásegített egy keveset azzal, hogy szorgosan eljárt plasztikai sebészhez. Csodás lett a végeredmény. Megérte.

Jennifer Grey

A színésznő, aki totálisan elcseszte az életét és a karrierjét azzal, hogy eltüntette az egyetlen karakteres dolgot az arcáról. Mert Jennifer Grey az orra nélkül már nem is Jennifer Grey. Csak egy unalmas anyuka a játszótérről.

Courteney Cox

Courtney Cox ötvenéves korára pánikszerűen műttette szét az arcát, így a Jóbarátok egykori Monicájából egy vállalhatatlan arcú színésznő lett. Aki így sokkal öregebbnek és ijesztőbbnek néz ki.

Winona Ryder

Bár Winona Ryder nem néz ki anynira nagyon máshogy, mint régen, és olyan durván nem is torz az arca, mint mondjuk Anne Heche-nek, de azért igen gyanús, hogy ott a szeme kerül egy kicsit túlzásba esett a plasztikai sebész. Mint aki túl jó munkát akart vágezni. De most komolyan, ember nincs, aki magától ennyire tudná meregetni a szemét.

Nicole Kidman

A 47 éves színésznő évtizedek óta masszívan plasztikáztatja az arcát, ami mára tagadhatatlan, és kellemetlen mellékhatásokkal járt. Kellemetlen és jól látható mellékhatásokkal. Mert Nicole Kidman külsejének ma már semmi köze ahhoz, ahogy húsz évvel ezelőtt nézett ki. Semmi.

Lisa Rinna

A Melrose Place színésznője már 2008-ban beismerte, hogy túlzásba vitte a plsztikázást, és szája nem pont úgy sikerült, ahogy azt eredetileg eltervezte. Persze a kialakult helyzeten már nehéz változtatni. Szóval Lisa Rinna mostantól élete végéig kissé aránytalan méretekkel fog élni.

Bruce Jenner

A legdurvább félre- illetve felismerhetetlenné plasztikázást viszont egyértelműen Bruce Jenneren, Kim Kardashian mostohaapján végezték el. Az egykori olimpiai bajnok mostmár inkább néz ki egy savval leöntött öregasszonynak, mint egy ötvenes férfinak. És most ezzel egyáltalán nem akartunk viccelődni. Mert ez nagyon szomorú. Nagyon. Szomorú.