Legújabb Instahíradónkban összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról hazánk hírességei.
  • Megindító bejegyzéssel jelentkezett Tóth Gabi. Az énekesnő arról írt követőinek, hogy élete egyik legboldogabb időszakát éli.  

„Most, hogy csendesebb napok vannak, azt vettem észre, hogy már nem mástól várom, hogy megteremtse nekem az “otthon melegét”, azt a családi biztonságérzetet, hanem képes vagyok én magam megadni, megteremteni.. évek óta kerestem, gyermeki lélekkel kapaszkodtam a környezetembe, hogy megkaphassam ezt az érzést.. mindig másoktól vártam, hogy megadják nekem..  megadtam a családomnak, megadtam magamnak... rengetek önismeret kellett hozzá, sok tapasztalás, de sikerült.. egy pillanat alatt átjárt ez az érzés, amit évekig pánikolva kerestem. leírhatatlan ezt megtapasztalni, sose éreztem még ekkora biztonságot” – vallotta be az énekesnő.

  • Hétvégén sem keres kifogásokat Palvin Barbara, ha testmozgásról van szó: a jó időt kihasználva túrázni indult szerelmével, Dylan Sprouse egykori gyerekszínésszel. 

„A napsütéses pénteki túrákkal a legjobb nekivágni a hétvégének” – írta a modell.

  • A Star Academy korábbi győztese, Szőcs Renáta csupán néhány nappal ezelőtt tudatta, hogy anyai örömök elé néz. Férjével, Márkkal már nagyon várják a csöppséget, akinek most már a nemét is tudni lehet: az énekesnő

kislányt hord a szíve alatt.

  • A szokottnál hamarabb állított fenyőt Rácz Jenő is. Több kommentelő is kritizálta emiatt, ám a Konyhafőnök séfje úgy volt vele, a macskájának is szeretne kedvezni. Mások azért írtak kommentet, hogy megjegyezzék: „Jenő, ez a fa már most hullik! Karácsonyig még egy lesz?”.

„A főnök alig várja, hogy elkészüljön a játszótér” – utalt Nabu nevű macskájára.

Ön már feldíszítette a karácsonyfát?

  • Feszített tempóban telnek az év utolsó napjai Kovács Dóra számára. Az Éjjel-nappal Budapest korábbi szereplőjének arra sem lesz ideje, hogy edzeni menjen.

„Előre dolgozom egy kicsit Karácsonyra, jövőhéten még olyan brutál húzós napjaim lesznek, hogy örülök, ha valamelyik éjfélkor félhullaként feldíszítem a fát, nem, hogy edzésre gondoljak” – árulta el a modell.

  • Füstbe ment prank: így is lehetne nevezni azt a videót, amellyel Istenes Bence jelentkezett az Instagramon. A műsorvezető egy egész stábbal készült arra, hogy megviccelje az IstenEst című forgatására érkező Kamarás Norbertet: trélerrel akarták elszállítani az Éjjel-nappal Budapest korábbi szereplőjének autóját. Azzal azonban nem számoltak, hogy Kamarás párja, Kármán Odett is az autóban ül majd: ahelyett, hogy a járművet leparkolták volna az épület előtt, a fiatal lány átült a volán mögé, és elhajtott. 

„Ezt hívják úgy, hogy MAJDNEM” – vázolta fel röviden a helyzetet.

  • December 2-án ünnepelte születésnapját Lékai-Kiss Ramóna, akinek születésnapi kívánságát Rácz Jenő váltotta valóra. A műsorvezetőnőnek egy betegség miatt csak most alkalma megajándékozni magát.

„Minden évben a szülinapom hetét elnevezem szülihétnek, amikor csak olyan emberekkel és programokkal veszem körbe magam akik, amik igazán töltenek. Na, ez idén elmaradt, mert közbe szólt egy ovis vírus és ledöntötte a családot a lábáról. A szülinapomat viszont egészségesen és nagyon boldogan töltöttem! Napközben Noéval, este Mátéval. Régi vágy volt kipróbálni a @restaurant_rumour -t és ez egy tökéletes alkalom volt, hogy megajándékozzam magam! Csodás ételek, csodás vendégszeretet! Köszönjük @chefjenoracz és gratulálunk!” – fejtette ki a tévés.

  • Közösségi oldalán Sáfrány Emese is megmutatta, hogyan díszítette fel idén a fenyőfát.

„Már alig várom a karácsonyt, bár a sok teendő mellett nem sok időm van arra, hogy készüljek rá. Szerencse, hogy az elmúlt években bevált szokás szerint, már a Mikulás meghozta a karácsonyfát” – osztotta meg követőivel.

  • A napokban volt éppen 12 éve annak, hogy Tolvai Renáta megnyerte a Megasztár című tehetségkutató műsort, amely az egész életét megvátloztatta. 

„December 17-e örökre egy felejthetetlen nap lesz számomra” – jelentette ki az énekesnő.

  • December 17-e Szinetár Dóra számára is nagyon fontos, hiszen akkor ünnepli a születésnapját. A színésznő 46 éves lett, melynek apropójából megmutatta smink és filter nélküli arcát.

„NO MAKEUP. NO FILTER. NO KÁVÉ. Ébredés után. Úgy gondoltam, ezzel a ma reggeli nyers képpel emlékeznék meg a 46. szülinapomról. Vállalva az összes ráncomat, gyűrődésemet, pigment foltomat, bedagadt frissen ébredt szememet, és a kócos hajamat.

Ez mind én vagyok. Igazából ez vagyok én.

Vállalom. És szeretem. És csodás érzés, hogy ennyien szeretnek, és ennnyien elfogadnak ilyennek, amilyen vagyok. Köszönöm!” – írta a háromgyermekes édesanya.

  • Demcsák Zsuzsa 28 másodpercben mutatta meg, hogyan zajlottak a Farm VIP forgatási napjai. A műsor elődöntője december 27-én, a döntő december 28-án kerül adásba.

 (Borítókép: Istenes Bence, Rácz Jenő. Fotó: RTL, Velvet/Kaszás Tamás)