A hollywoodi filmvilágban nem ritka, hogy a színészek anyaszült meztelenül mutatják meg magukat, Colin Farrell például a 2004-ben bemutatott Otthon a világ végén című film felvételén teljes egészében megmutatta, mit rejt az alsóneműje. A pikáns jelenetet a tesztvetítéseket követően végül kivágták, de még így is híre ment a színész méretbeli adottságainak. Alább olyan hírességekről olvashat, akik vagy beismerték, mekkora férfiassággal áldotta meg őket a sors, vagy olyanokról, akikről közeli ismerőseik súgtak meg intim információkat.

Daniel Craig

A James Bond-filmek sztárja, Daniel Craig sokak szemében testesíti meg az igazi férfit. Korábban például Zimány Linda is beismerte, hogy az 54 éves angol színész lenne számára az ideális férfi. A hollywoodi filmcsillagnak ugyanis vannak tulajdonságai, amelyekért a jogdoktor odáig van: elegáns és vonzó, egyben egy igazi úriember is, akire – Zimány meglátása szerint – a hatalma miatt is fel lehet nézni. Craig a külsejére is büszke: korábban a Vanity Fairnek árulta el, hogy a férfiassága az, amit nagyra értékel az életében. Bár ez tréfásan hangozhat, az Oscar-díjas angol színésznő, Judi Dench is megerősítette: Craig legbecsesebb „tulajdona” bizony nem vicc tárgya. 

Owen Wilson

Romantikus vígjátékok lökött, de karizmatikus figurájaként Owen Wilson valóságos karriert épített, azonban nem színészi tehetsége az egyetlen, amiért rajonganak a nők. Az 54 éves amerikai színész méretbeli adottságaira akkor került fény, amikor barátjával és egyben pályatársával, Woody Harrelsonnal Peruba utazott. A lesifotósoknak fürdőgatyában sikerült megörökíteniük a színészeket, a teljesen átázott strandi viselet pedig nem sokat hagyott a képzeletre.

Orlando Bloom 

A Karib-tenger kalózai című filmek sztárja, Orlando Bloom egy fokkal merészebbre vette a figurát Owen Wilsonnál: néhány évvel ezelőtt anyaszült meztelenül pattant szörfdeszkára Olaszországban. A 46 éves angol színész a párjával, Katy Perryvel nyaralt éppen, amikor a lesifotósoknak szemet szúrtak. A „tényfeltáró” felvételekről máig nem feledkeztek meg az internetezők. 

Harry Styles

A One Direction egykori tagja, Harry Styles korábban olyan hírességekkel alkotott egy párt, mint Taylor Swift, Kendall Jenner vagy Olivia Wilde, magánéletéről azonban csak ritkán mesélt. A 29 éves angol énekest intim titkok megosztására is csak olyan műsorokban lehetett rávenni, mint a The Ellen Show vagy a The Jonathan Ross Show, ám ezekhez a játékok keretén belül kiderülő információkhoz nem fűzött kommentárt. Egy alkalommal megtette azt helyette pályatársa, Ed Sheeran, aki korábban ZM Online-nak megsúgta: Styles férfiassága határozottan nem kicsi.

Liam Neeson

Az Elrabolva című filmek sztárjáért, Liam Neesonért sokan azért rajonganak, mert hitelesen alakít a filmvásznon, bármilyen szerepet is kapjon, azok a nők pedig, akikkel korábban ágyba bújt, azért nem panaszkodhatnak, mert a most 70 éves északír színész az ágyban is rendületlenül akciózott. Egyik korábbi partnere, Janice Dickinson úgy fogalmazott: „Neesonnek van a legnagyobb férfiassága a világon. Amikor lehúzta a cipzárját, egy ásványvizes palack bukkant elő.”

Jared Leto

Az Oscar-díjas amerikai színészről, Jared Letóról korábban az exbarátnője, Corina Taylor osztott meg intim titkot. A pornószínésznő úgy vélekedett, hogy az 51 éves filmcsillag nagy karriert tudna befutni a felnőttfilmes iparban, ha akarná.

Eddie Murphy

A Norbit és a Dr. Dolittle című filmek szereplőjét, Eddie Murphy-t nem csupán színészi tehetsége, hanem nagy családja miatt is sokan találják érdekesnek. A 61 éves amerikai színésznek ugyanis öt nőtől tíz gyermeke született, de emiatt rengeteg negatív kritikát is kapott. Bár Murphy maga nem osztott meg méretbeli adottságairól információt, a Penis Size and Enlargement című kötet írója, Gary Griffin szerint a színész férfiassága körülbelül 20-22 centis lehet.

(news24, The Hollywood Gossip, NYPost)

(Borítókép: Daniel Craig. Fotó: Getty Images/Lia Toby)