Szélsőséges indulatokat kavart a Zámbó Jimmyről készült sorozat, A Király, amely a néhai énekes családtagjainak sebeit is feltépte. Mióta megjelent a széria, a 22 évvel ezelőtt elhunyt poplegenda elsőszülött fia, Krisztián több olyan dologról is beszélt, amiről korábban nem: többek között azt is elárulta, hogy Zámbó Jimmy viszonyt folytatott Gregor Bernadett-tel.

Az apja nyomdokaiba lépő, énekesi pályán elhelyezkedő férfi, aki a minap jelentette be, hogy tíz együtt töltött év után végleg zátonyra futott a kapcsolata menyasszonyával, Takács Zsuzskával, azt sem titkolja, mekkora összeget örökölt. Az örökségével kapcsolatban a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban azt mondta:

„Nagyon nehezen dolgoztam fel, hogy meghalt édesapám. Óriási depresszióba zuhantam, nagyon egyedül voltam, megindultam a lejtőn.

Aztán egyszercsak egy hatalmas összeg került a kezembe, nem tudtam, mit kezdjek vele. Tíz év alatt ez olyan 150 millió forint körül lehetett”

derült ki az előzetesből.

Zámbó Krisztián, aki az énekes első házasságából született, többek között azt is elárulja, áldás-e vagy átok, hogy az édesapja híres ember volt.

A teljes adás pénteken 19.00-kor debütál a Frizbi TV YouTube csatornán.

Az énekes a ma megjelent Story magazinnak azt is elárulta, hogy benne lenne abban, hogy folytassák a sorozatot.

“Már máshol is felmerült ennek a lehetősége. Georgita Máté, aki engem alakított, nemrég felvetette viccesen, hogy kéne egy spin-off alkotás, amiben velem folytatódna a sorozat. Nem mondom, lenne mit megfilmesíteni az én életemből is, akár A Király fia címmel. Ha ez tényleg komolyabban felmerülne, én benne lennék. (...)

Tény, hogy nekem is vannak sztorijaim. Sok mindent örököltem aputól, például a nők iránti gyengeségem is”

– nyilatkozta.

(Borítókép: Zámbó Krisztián. Fotó: TV2)