Újabb kiadással jelentkezik a hírösszefoglaló, hogy ne maradjon le a hazánk hírességeivel kapcsolatos legfrissebb hírekről.

Jákob Zoltán

Igazi kihívásként tekint a Bachelor – A Nagy Ő című realityben való párkeresésre Jákob Zoltán. A Crystal Nails alapítója, aki 43, 2 milliárd forintos becsült vagyonával a 37. leggazdagabb ember lett 2022-ben, a médiában való szereplésre azonban csak hobbiként tekint. A közösségi oldalán eddig is mindent megmutatott életéből.

„Nem áll tőlem távol a nyilvánosság. Arra viszont kíváncsi vagyok, miként tudom majd a nézők előtt alaposan megismerni a lányokat. Vajon majd ők is azt látják, amit én? (...) A gyermekeim véleménye nagyon fontos a számomra. A két kamaszlányom rám bízta a döntést, a nagyfiam – akivel együtt is dolgozom – viszont biztatott. Ő az, aki mindig visszaránt a földre, megmondva a tutit. Azt mondta, ha élvezem a szereplést, akkor próbáljam ki, én pedig ezek után igent mondtam” – magyarázta a Blikknek Jákob, akit nem érint majd meg, ha kritizálják.

„Nem tartok a kritikáktól, mert a média világa számomra csak egy hobbi, nem ez határozza meg a karrieremet. Mindig önmagamat adom, sosem csinálok semmi kompromittálót, így annyira nem aggódom. Arra viszont jó lehetőség a műsor, hogy megismerkedjem értékes, érdekes hölgyekkel, akik között talán tényleg ott lehet az én Nagy Ő-m is. Ha pedig valóban megtalálom az igazit, akivel évek múlva is együtt leszünk, hajlandó lennék újra megházasodni a kedvéért. Semmit nem zárok ki. (...) Az elmúlt években annyi tapasztalatot szereztem, hogy megtanultam kiszúrni az aranyásókat, és azokat biztosan hazaküldöm majd. Azzal nincs probléma, ha egy nő szereti a pénzt és az azzal járó előnyöket, a biztonságot, de emellett én is érdekeljem őt. Ezt már fel tudom ismerni.”

Cicciolina

Bár úgy tervezte, otthagyja Olaszországot Magyarországért, mégsem költözik haza Staller Ilona, azaz Cicciolina. Az egykori felnőttfilmes korábban a koronavírus-járvány miatt nem tudta megoldani a költözést, melyről mostanra teljesen lemondott, ugyanis úgy véli, nem tudna itthon megélni,.

„Nagyon jó lenne hazatérni, de mégsem teszem meg, mert nem tudnék miből megélni. Nem adatna olyan anyagi biztonság, mint most. Otthon semmilyen felkérést nem kapok, olyan, mintha elfelejtettek volna. Egyszerűen nem adnak munkát egyik kereskedelmi csatorna produkcióiban sem, pedig rengeteg műsor megy, amikben szívesen szerepelnék. Nem értem, miért nem foglalkoztatnak” – mondta a Blikknek a díva, akit külföldi realitykbe és egyéb show-műsorokba rendszeresen hívnak.

Rubint Réka

Drámai bejelentést tett a közösségi oldalán Rubint Réka. A fitneszedző hackerek áldozatául esett: ellopták a YouTube-csatornáját, mellyel nap mint nap segítette a tornázni vágyókat. Bár mindent megtesz annak érdekében, hogy vissza tudja szerezni a fiókot, nem kesereg: úgy véli, minden okkal történik. Mindenesetre új csatornát indított, ahová a régi tartalmait is fel tudja tölteni.

„Ma délután feltörték és ellopták a YouTube csatornámat! Elvették Tőletek azt, ami nap, mint nap erőt, energiát adott Nektek! Nem csak most, hanem a COVID alatt is!G ratulálok annak, aki képes erre! Megpróbáljuk visszaszerezni, de mivel keményebb fából faragtak annál, mint hogy fèlreültessenek, kész az új csatorna!” – tudatta tegnap a fitneszlady.

Palvin Barbara

Pikáns videófelvétel került fel Palvin Barbara Instagram-oldalára. Az Egyesült Államokban élő magyar modell a szerelmével, Dylan Sprouse-zal szerepel a felvételen: egy parfümöt reklámoznak, s a vonzó illat miatt az ágyban kötnek ki. Bár a divatmodell sokszor visszahúzódónak tűnik, nem volt ellenére, hogy az egykori gyerekszínész levetkőztesse. Sokaknál éppen ez verte ki a biztosítékot, mondván, nem értik, hogy lehet, hogy közzé tud tenni egy ilyen videót a közösségi oldalán, de a törökországi földrengésről még csak említést sem tett. A modellért rengetegen rajonganak Törökországban, ám arról egyelőre nem adott hírt, hogy segített-e a rászorulóknak valamilyen formában.

Nagy Melanie

Varga Márk, azaz G.w.M egykori párja, Nagy Melanie akkor került a figyelem középpontjába, amikor kiderült, hogy a rapper faképnél hagyta. A kétgyermekes édesanya egyedül is helyt áll, sőt: előnyt is sikerült kovácsolnia abból a felhajtásból, ami az elmúlt időszakban körülvette őt.

„Azt gondolom, hogy egy olyan típusú ember vagyok, aki igyekszik minden helyzetből a legtöbbet kihozni, illetve próbálom csak a pozitív dolgokat beengedni az életembe. Ez a figyelem, ami most körülvesz, annak ellenére szegeződött rám, hogy nem feltétlenül szerettem volna, de úgy vagyok vele, ha már a szakításom okán a középpontba kerültem, akkor kihasználom a lehetőségeket. Kaptam is egy felkérést, sikerült elhelyezkednem a Dikh Rádiónál és a televízióban is kipróbálhattam magam műsorvezetőként. Fontos volt, hogy az, amit én képviselek, átjöjjön a hallgatóknak és a nézőknek is. A jövőben is erre fogok törekedni, szeretnék minél többet átadni ebből” – mondta a Borsnak Nagy, aki a televíziós szereplésektől sem zárkózik el.

„Több megkeresést kaptam már, azonban volt, amit visszautasítottam, mert nem tudtam vele azonosulni, vagy éppen azt éreztem, hogy a személyiségem nem tudom megmutatni. Igyekszem szelektálni, hiszen az előbb említett okok mellett a gyermekeim érdekeit is néznem kell, így olyan munkákat vállalok csak, amivel meg tudom teremteni az egyensúlyt a gyermeknevelés és karrier között.”

(Borítókép: Palvin Barbara, Rubint Réka. Fotó: Arturo Holmes/FilmMagic/Getty Images, TV2)