Mai Instahíradónkban összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Molnár Nini az afrikai utazásáról tett közzé képeket.
  • Dietz Gusztáv egy kivételes előtte-utána fotón mutatta meg, mennyivel fiatalabbnak néz ki, ha lenyírja a szakállát.

„Köszönöm az észrevételeiket.. jelentem, a haj marad és a szakáll megy! Nyáron forgatok legközelebb és akkor sem egy sampon reklámot.. úgyhogy gyanítom, hogy akkor kopasz leszek megint és közben persze végig csúnyán nézek majd, de legalábbis igyekszem a szívbajt hozni minden sorozatfüggőre!” – írta kommentben a korábbi MMA-harcos.

  • Szabó Dóra a Balin szerzett élményeiről mesélt.

„Bali mindenkinek azt adja, amit meg szeretne élni belőle. Sok arca van és csak rajtad áll, hogy melyiket éled meg. 1,5 hónap elég arra, hogy érezzem és lássam, hogy mennyi minden más itt zsigerből. Az emberek kedvessége, ami nem felvett attitűd, hanem valahogy nyitottabb szívvel, őszinte kedvességgel élnek. Mintha bennük megmaradt volna az, amivel mindannyian születünk és nem rontotta volna el őket a kapitalizmus és a számítás. Persze a hitük is szerepet jàtszik ebben, mert hisznek a karmában. Nem tesznek rosszat, így őket sem éri rossz. Mert ami körbe megy, az körbe jön. Annyival kevesebbjük van sokuknak és mégis sokkal boldogabbak. Valahogy itt más a rezgés. És az ő nyitottságuk vissza vezet mindenkit aki ide utazik és érzékeny erre, a gyermeki nyitottsághoz, amikor sem csalódás, sem félelem, sem tapasztalatból adódó távolságtartás nem blokkolta a szívből jövő érdeklődést. Olyanná tesz Bali, amilyen valóban szeretnél lenni. Egyszerűen csak önmagaddá. Lemorzsolva minden felvett és felesleges dolgot. Tehát boldoggá” – írta a Mokka egykori műsorvezetőnője.

  • Johnny Depp 23 éves lánya, Lily-Rose Depp merész fotókkal rukkolt elő az Instagramon. A fiatal lány, aki modell- és színésznőként bontogatja a szárnyait, pontosabban az i-D magazin tavaszi számához készült fotókat tette ki a közösségi oldalára. A lapnak adott interjúban Lily-Rose a The Idol című sorozatról is beszél, melyben szerepet kapott.
  • A BeleValóVilág műsorvezetője, Balázs Mercédesz, azaz Cedes úgy véli, ebben a kék koktélruhában leginkább egy delfinre hasonlít.
  • Horváth Éva azt árulta el lapozható posztjában, hogyan áll a szerkeszett képekhez.

„Na jó, mostantól én is ezt fogom használni, mert annyira imádjátok ezt a nyomorult alkalmazást, amely mindenkinek sablon fejet készít. Pont fél perc sem volt megalkotni a művem, vagyis a kamut :) Lehet tippelni kik használják. Az a baj, hogy nagyon sok fiatal azt gondolja, hogy az ismert emberek a social médiában megjelent fotók szerint néznek ki :( ohhh nem :)” – írta a kétgyermekes sztáranyuka.

(Borítókép: Johnny Depp. Fotó: SC Pool - Corbis/Corbis via Getty Images)