Botrányt botrányra halmoz az egykori valóságshow-szereplő, VV Merci, azaz Cedes [ejtsd: Szédesz – a szerk.], mióta kijött a villából. A fiatal lányról, aki a ValóVilág tízedik szériájában tűnt fel és már ott is megosztó személyiség volt, idén év elején derült ki, hogy erotikus karrierbe kezdett: webkamerán keresztül vetkőzött férfiaknak, meztelen képei pedig nyilvánosságra kerültek.

Az esztergomi születésű szőkeség elismeri, hogy az utóbbi időben igen sok balhét kavart maga körül, ám mint mondja, ez egyáltalán nem volt tervben. Népszerűségre ugyanakkor egész életében vágyott – ezért is vállalta el a valóságshow-t, melyre igazi ugródeszkaként tekint, de az anyagiak tekintetében még nem kapta meg azt a műsortól, amire vágyott. Mercédesz minderről Lakatos Levente műsorában vendégeskedve mesélt.

Azt már régóta tudni lehet, hogy rapkerrierről álmodik, ám az igazi áttörés még nem jött el számára. Korábban egyébként asztalosnak tanult.

[A nagymamámmal] körüljártuk az összes iskolát, és amire szerettem volna menni szakmákra, azok beteltek, legyen szó fodrászról vagy bármi csajos szakmáról. Oda mentünk utoljára, ahol a két bátyám is kijárta az asztalosszakmát. Megkérdeztem, milyen szakmák vannak még, és azt mondták, hogy asztalos. Jó, mondom, akkor azt. De már nagyon idegesek voltunk, mert meleg volt, már bejártuk az egész várost az iskoláért. Mondtam, hogy »jó, akkor asztalos leszek!«. Már tök mindegy volt, csak hadd járjak iskolába

– mesélte Merci a Levente klubja című műsor legfrissebb epizódjában, hozzátéve, a hároméves képzést elvégezte, de munkalehetőséget nőként sehol nem kapott.

Kiemelte: eléggé zavarja, ha az emberek azt gondolják róla, hogy ő sosem dolgozott vagy munkakerülő. Rengeteg helyen dolgozott már: korábban egy árulfeltöltő is volt egy bevásárlóközpontban, de gyárban és a ValóVilág után büfében is vállalt munkát. Utóbbi munkahelyen negyven fokban sütött palacsintát napi 10 ezer forintért. Később egy barber shopban lett üzletvezető, de elmondása szerint igazából recepciós volt.

A vetkőzős munkát elsősorban a pénz miatt vállalta. Merci azt is elárulta, hogy szerelmét, Kriszt nem zavarja a dolog. A fiatalembernek is van OnlyFans-oldala, közös tartalmat azonban nem csinálnak.

Az, hogy valaki ismert személy, nem egyenlő azzal, hogy neki van pénze. (...) A vőlegényem Pesten lakik, felköltöztem hozzá. Volt félretett pénzem, de kezdett fogyni. Hülyeségből megkérdeztem tőle, mi lenne, ha ezt csinálnám, de hát minden viccnek a fele igaz. Azt mondta, hogy ameddig nem érek máshoz, neki oké. Igen, a pénz volt az, meg az a dolog, hogy »most menjek el pincérnek megint?!« vagy »menjek el egy boltosnak?!«, amiért ebbe belefogtam. Nem szégyen a munka, mert tényleg, mondom, hogy én nagyon sok helyen dolgoztam már, és ezzel nem azt szeretném mondani, hogy szégyen a munka, viszont akkor én úgy éreztem, hogy nem akarom már, hogy ezt lássák az emberek. Szerettem volna mindig feljebb helyezni magam, hogy ismert személyiség legyek. Sajnos egy buta gondolatból ez jött ki

– magyarázta Merci, aki leszögezte, a párjával nincsenek nyitott kapcsolatban.

Mi nyitott emberek vagyunk, de nem vagyunk nyitott kapcsolatban. Ugyanolyan dolgok miatt féltékenykedünk, mint mások. Én sem örülnék annak, ha kettesben találkozna egy lánnyal, vagy ha Instagramon beszélgetnének, nem pedig OnlyFansen. Mi az OnlyFansre munkaként tekintünk, teljesen elkülönítjük a párkapcsolatunktól

– szögezte le az egykori valóságshow-szereplő, aki a végsőkig szerette volna titkolni, hogy mivel kezdett el foglalkozni. Amikor másfél hónap után végül kiderült, kicsit összerogyott, de a vőlegénye folyton nyugtatta, hogy több ismert személy szexvideója is kikerült már az internetre.

Nem, egyáltalán nem [én szivárogtattam ki]. Nyilván, én is szeretem a figyelmet, lehet, hogy van egy kis feltűnési viszketegségem is, de ilyet sosem csinálnék. 

A szőkeség, aki senkit nem szeretne arra ösztönözni, hogy felnőtt tartalmak gyártásával keressen pénzt, a villában történtekről is mesélt. Lakatos Leventével kitértek a VV Fru és VV Renátó közti incidensre is. Merci egyébként Moh -val került közelebbi kapcsolatba, és az adásból az is kiderült, hogy nem védekeztek és hogy a műsort követően rosszul érintette Mercit az emberek véleménye. Szót ejtett arról is, hogy ha visszapörgethetné az időt, biztosan egyetemre menne.