Bár titokban szerették volna még tartani, hogy úton van az első közös gyermekük, a róluk keringő pletykák miatt Vasvári Vivien és vőlegénye, Zsigmond a minap úgy döntött, nyilvánosságra hozzák, hogy családjuk új taggal bővül.

A modell-üzletasszony az 1,2 milliós követőtáborral rendelkező Instagram-oldalán tudatta pénteken, hogy ismét anyai örömök elé néz. Az aranyos fotóhoz csupán annyit írt, hogy szeptemberben hozza világra a kicsit, akit szerelmével, Zsigmonddal már nagyon várnak.

„December elején, miután megkérték a kezem, elkezdtük az esküvőt tervezni. Tudtuk, hogy még idén szeretnénk összekötni az életünket, mert

szerettünk volna babát, de a terv az volt, hogy csak az esküvő után”

– árulta el a Borsnak a gyönyörű kismama, majd azt is elmesélte, hogyan tudatta párjával az örömhírt.

„Január közepén, egy szerdai napon

a párom Ipadjére beállítottam egy háttérképet, egy terhességi teszttel és egy szép üzenettel. A vicces az volt, hogy nem nyitotta fel a gépet

reggel, csak az első üzleti tárgyalása alatt. Nagy meglepetés volt, azonnal felhívott és az üzleti partnereivel örültünk, közösen” – mesélte Vasvári. – „ Ameddig csak lehetett, próbáltuk titkolni mindenki előtt a várandósságomat, de március elejére már egyre több pletyka keringett, így a bejelentés előtt pár nappal mondtuk el a gyerekeknek.  Óriási volt az öröm és a sikoltozás, arról nem is beszélve, hogy azóta azon veszekednek, ki fogja majd etetni, játszani vele, vigyázni rá.”

A baba nemét egyelőre nem tudják. 

„A kicsi nevével kapcsolatban bajban vagyunk. Jelenleg nem tudjuk a nemét a babának, és ez a májusi esküvőnkig így is marad. Addig két nevet kell kitalálnunk, és mivel különlegeset szeretnénk, ez elég nehéz. Van pár ötletünk, nincsen vita, de még nem találtuk meg azt a bizonyos tökéletes nevet” – magyarázta Vasvári, kiemelve, hogy a párjával rutinos szülőknek tartják magukat, a mindennapokban ugyanis négy csodás gyermeket nevelnek, így fel vannak készülve a kicsi érkezésére.

Első gyermeke 2014-ben született

Vasvári Vivien 2014-ben adott életet első gyermekének, Arianának. A kislány édesapjáról nem szokott nyilatkozni, így a férfiről csak annyit lehet tudni, hogy orosz származású. Második gyermeke, Edward 2018 áprilisában született Szegedi Fecsó üzletembertől. Harmadik gyermekét szeptemberre várja mostani vőlegényével, Bodnár Zsigmonddal, aki egy sikeres üzletember: egy IT-vállalkozás alapítója-tulajdonosa. Bodnár két gyermek apja.

A modell-üzletasszony korábban nem csak örömeiről, de fájdalmairól, így vetéléséről és abortuszáról is őszintén beszélt.

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)