Ma is csokorba szedtük a legfrissebb hazai sztárhíreket.

Lady Szomjas

Bemutatta a nyilvánosságnak barátnőjét Szomjas Jennifer, azaz Lady Szomjas. Az egyik legsikeresebb influenszer, aki leginkább TikTok-videóinak köszönheti hírnevét, eddig mindent megtett annak érdekében, hogy ne derülhessen ki, ki a párja, most azonban címlapon pózol Erikával. A saját divatmárkával rendelkező tiktokker azért döntött a fotózás mellett, mert egy különleges lehetőséget kapott: a Cosmopolitanon dolgozhatott vendégszerkesztőként, a lapszám tematikáját pedig a szerelem köré építette.

Mint kiderült, barátnőjével fél éve alkotnak egy párt. 

„Nem az idő számít, hanem, hogy tényleg egymásnak vagytok-e teremtve.

Nála éreztem először életemben azt, hogy otthonra találtam egy emberben.

Ez nagyon nyálas volt, tudom, de ezt érzem. Eddig is volt kockázat, a coming outolásban is van. Mindig van, amikor sok embert érint a dolog. Úgy voltunk vele, hogy valakinek meg kell tennie ezt a lépést, és büszkeséggel tölt el, hogy mi tesszük meg” – mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában a kubai származású lány.

Kozák Danuta

Igazi örömhírrel jelentkezett a közösségi oldalán Kozák Danuta. A hatszoros olimpiai, tizenötszörös világ- és tizenhétszeres Európa-bajnok magyar kajakozó csak aranyos fotó kíséretében tudatta, hogy családja új taggal bővült.

Egy kislánynak adott életet, aki a Mila nevet kapta. 

A sportoló korábban arról is írt, hogy kétgyermekes anyukaként vesz majd részt a párizsi olimpián.

„Mi lehetne nagyszerűbb kaland, mint 25 év kajakozás, megannyi siker, sérülés és nehézség után belevágni még egyszer? Mi lehetne felemelőbb érzés, mint rajthoz állni 2024-ben a párizsi olimpián? Mi lehetne nagyobb kihívás, mint ezek után megnyerni a kilencedik olimpiai érmem? Hm... Mondjuk mindezt kétszeres anyukaként tenni?” – vetette fel a kérdést korábban Kozák.

Borbás Marcsi

A népszerű gasztroblogger, Borbás Marcsi évekkel ezelőtt vidékre költözött a fővárosból. Az élete éppen olyan lett, mint amilyen gyerekkorában volt, jóllehet akkoriban nem szerette a munkát, ami a vidéki élettel jár. Mostanra azonban nem is tudná elképzelni máshogy az életét. Az pedig, ha lenézik a vidéki embereket, nagyon felháborítja.

„Nincs más téma, mint a »bunkó vidéki«, minden erről szól. Sértő, hogy sokan azt hiszik, akik vidéken élnek, azok ilyenek.

Nem ilyenek. Intelligens emberek élnek vidéken, színházba járnak, olvasnak, gazdálkodnak, értenek a munkájukhoz. Akik ezeket a tévésorozatokat készítik, és ilyen képet festenek erről az országról...! Nagyon felháborító” – magyarázta a gasztroblogger a Meglepetés magazinban, amit az nlc.hu szemlézett.

Varga Viktor

Nehezen halad otthona felújításával Varga Viktor. Az énekesnek kezd elege lenni, hogy nem a tervek szerint alakulnak a dolgai. A szombaton tomboló szélvihar ráadásul hatalmas károkat okozott nála.

„Ahol én lakom, ott egyébként is mindig szelesebb az idő a hegyek miatt, de most szombaton hatalmas volt vihar tombolt. Nyolcvan-kilencven kilométeres széllökések voltak. A házon lévő tető egyébként is ideiglenes volt, édesapámmal tettük fel. A telet kibírta, de ezt az időt már nem. Épp nem voltam otthon, amikor ezt történt, a szomszéd küldte a fotót azzal, hogy az ő fáján landolt a tetőm. Azonnal rohantam haza. (...) Szombaton mély depresszióba estem, elegem van abból, hogy sehogy se haladok a házzal, mindig jön valami probléma, ami miatt minden borul. Másnap reggel azonban jött édesapám és az egyik barátom is a brigádjával, hogy együtt megcsináljuk a tetőt. Én soha senkitől nem kérek segítséget, legfeljebb az apámtól, de nagyon jólesett, hogy most volt még néhány szorgos kéz. Két óra alatt visszaraktuk a tetőt, és ezzel a rosszkedvem is elillant. Tényleg olyan dolgok történnek meg velem, ami senki mással” – magyarázta a Blikknek.

Pumped Gabo

A Viasat3 Troll a konyhában című műsorában ezen a héten Csonka András, Dobó Ági, Hevér Gábor, Schumacher Vanda, Szabó Zsófi és Pumped Gabo csillogtathatja meg főzőtudását. Utóbbi hírességről éppen a kulináris krimiből derült ki, hogy félig vegán.

„Nem eszek sertést, mert nem szeretem a sertést.

Félig vegán vagyok, olyan állatot nem eszek, aki nem örül annak, hogy megölik. És a malac nem örül annak, a csirke meg nem fogja fel”

 – magyarázta a testépítő-influenszer.

(Borítókép: Kozák Danuta, Lady Szomjas. Fotó: MTI/Kovács Tamás, Index/Papajcsik Péter)