Ma is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Éppen ma, azaz február 9-én ünnepli a születésnapját Singh Viki. Az énekesnő 37 éves lett, ám legfrissebb bejegyzése arról árulkodik, hogy nem érzi magát többnek 27-nél.

„A 37 az új 27!” – írta a fehérneműs képhez a Rising Star korábbi csillaga.

  • Molnár Nini Egyiptomból osztott meg egy csokor felvételt. A modell-üzletasszony fotói az Ezeregyéjszaka meséinek hangulatát idézik.
  • Motivációs videóval lepte meg követőit az Instagramján Szabó Gábor, azaz Pumped Gabo. A híresség elárulta: nem érezte magát elég jó formában ahhoz, hogy szerepeljen egy amerikai reailtyben, ezért lemondta azt. Az utóbbi időben – ahogy ő fogalmazott – habzsolta az életet, ám ennek nemrég véget vetett: újra kőkemény edzésbe kezdett.

„Jelen pillanatban egy repülőn kéne ülnöm, úton egy amerikai realitybe, de lemondtam. Ilyen pacekkal nem képviselhetem Magyarországot és nem képviselhetem magamat. Az elmúlt hónapokban habzsoltam az életet. Nem gondoltam a holnapra. Ebben a harcban saját magamat kell legyőznöm. Az életben senki nem fog megmenteni. Senki nem akarja a győzelmedet, neked kell rátalálni a helyes útra” – üzente követőinek a testépítő-influenszer.

  • Bár követői közül sokan nem nézik jó szemmel, Horváth Éva bátran hagyja játszani gyermekeit a szabadban. Az alábbi felvételen második gyermeke, Alex látható, amint egy méretes pocsolyában pancsol.

„Tudom ezért most sokan megköveztek, hogy ez a gyerek így milyen is, koszos, retkes lesz, DE Én imádom, ahogy játszik! Pár év múlva úgyis véget ér ez a felhőtlen gyerekkor. Őt nem érdekelte a templom” – olvasható a videó mellett.

  • ByeAlex új fotóját az sem rontotta el, hogy ásított annak készítése közben.

„Csak egy fotót szerettem volna erről az új pulcsiról küldeni a holnapi klipforgatás miatt... és ez lett belőle, beleásítottam...ja igen... holnap reggel már klipet forgatok egy elég raj és ismert itthoni brigáddal, akiknek közreműködő leszek az új zenéjükben... de vajon kik azok? kommentekben jöhetnek a tippek!” – írta az X-Faktor korábbi mentora.

  • Veréb Tamás, aki tegnap ünnepelte a születésnapját, az alábbi gondolatokat tette közzé:

„29 éves vagyok. Rengeteg mindenért lehetek hálás az életemben. Érzem, hogy valami csodálatos dolog küszöbén állok éppen, amiért már évek óta dolgozom és teszek minden nap. Köszönöm azoknak az embereknek, akik körül vesznek a hétköznapokban és Nektek is, akikkel sokszor csak a nézőtéren találkozom. Boldogabbá teszitek az életem, minden nap. És nem utolsó sorban, köszönöm Édesanyámnak, amiért a világra hozott.”

  • A Texasban élő egykori szépségkirálynő, Polgár Kriszta az anyaság szépségéről tett közzé videót. Mivel fájt a háta, egy seprűnyéllel oldotta meg, hogy ne kelljen lehajolva tolnia kislánya biciklijét.

(Borítókép: Pumped Gabo. Fotó: Index)