Mai hírösszefoglalónkban még: Széphalmi Júlia megmutatta új párját a nyilvánosságnak, Schumacher Vanda elárulta, mi a helyzet köztük VV Barnával, Galambos Lajos már csak a tartalékaiból tud megélni.

Széphalmi Júlia

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy Széphalmi Júlia még nem mutatta be új párját a kisfiának, ugyanis a színésznő erre csak akkor kerítene sort, ha majd mindkettőjüknek meggyőződése lesz, hogy együtt képzelik el a jövőt.

Széphalmi nemrég egy premier előtti vetítésen jelent meg párjával, Kovács Richarddal, aki egykor a színésznő testvérének szaktársa volt a Táncművészeti Főiskolán és három évvel fiatalabb Széphalminál.

Mindig idősebb párjaim voltak, így tartottam ettől egy kicsit. Ahogy telik az idő, egyre kevésbé merül fel bennem egyáltalán a korkülönbség. Sőt! Tetszik az a lendület, az az energia, ami benne van

–árulta el a színésznő, a kettőjükről készült fotót pedig ide kattintva tudja megtekinteni.

Schumacher Vanda

A fiatal műsorvezető és VV Barna nemrég együtt vacsoráztak, ezzel pedig elindították a pletykákak a rajongóik körében, miszerint egy párt alkotnak. Azonban Schumacher szinte azonnal pontot tett a találgatások végére.

Nem vagyunk együtt Barnával. Jelenleg is szingli vagyok, Barnussal pedig nem tudom, hogy mi a helyzet párkapcsolati téren.

Szerencsére minden ValóVilág-játékossal jó kapcsolatot ápolok, de nincs ebben semmi több. Az emberek természetesen örülnének, hogy ismét szülessen egy VV-s álompár, de ezeknek nincs semmilyen valóságalapjuk” – árulta el a Blikknek.

Tavaly novemberben nyilatkozta a műsorvezető-színésznő, hogy Tinderen keresi a szerelmet, de számos elfoglaltsága miatt szinte lehetetlennek látja, hogy kialakítson egy kapcsolatot.

Köztudott, hogy szingli vagyok. Az a helyzet, hogy ennyi munka mellett lehetetlen kialakítani egy párkapcsolatot.

Habár a ValóVilágnak már vége, de utazgatok, jövök-megyek Európában, és nem egyszerű társat találni egy magyar vagy akár egy külföldi srác személyében sem, úgyhogy tanácstalan vagyok” – ismerte be Schumacher.

Galambos Lajos

A trombitaművész nemrég letudta utolsó nyilvános fellépését, azonban valaki a nevével visszaélve továbbra is vállal fellépéseket és hirdeti a nyilvános eseményeket az interneten. Galambos arra kér mindenkit ne dőljenek be a szélhámosoknak, ugyanis ő hivatalosan is visszavonult. A zenész a Tények Plusznak azt is elárulta, hogy nehéz anyagi helyzetben van, ugyanis már a tartalékaiból él. Nem meglepő, hiszen sok millió forint büntetést is befizetett a pere kapcsán.

Már rég a tartalékokból, már rég a félretettekből élek, mert azért itt komoly költségeim voltak. Hát csak 45 millióra büntettek meg

– idézte Galambos szavait a Bors.

Tóth Gabi

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor megvették első közös otthonukat Szentendrén. Azonban ahhoz, hogy ezt elérjék hiába gyűjtögettek évek óta, mégis hitelt kellett felvenniük.

„Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása...Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus.

Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, gyorsan le is dobok egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben

– vallotta be a Storynak az énekesnő, aki a ház átalakítási munkálatokat maga is felügyeli.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: TV2)