Legújabb Instahíradónkban összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.
  • Orosz Barbara legújabb Instagram-bejegyzésében köszönte meg rajongóinak a sok támogatást és gratulációt, amit kapott az esküvője miatt. A nűsorvezető a napokban ment férjhez és esküvője részleteit eddig titokban tartotta a nyilvánosság előtt.

„Szívből köszönöm azt a rengeteg szeretetet és jókívánságot, amivel ma elhalmoztatok! A csodálatos gondolatokat, amelyeket megosztottatok velem, amik hosszú házasságokból születtek és amiket azonmód bevonultattam a boldogságról szóló könyvtáramba. Mindenki jól akarja csinálni. Ennek égisze alatt sokat tanulhatunk azoktól, akiknek tényleg sikerült.

Hálás vagyok Mindannyiótoknak, akik őszintén tudnak örülni más emberek boldogságának és sikereinek!

Kevesen mondhatjàk el ebben a felfordult online térben, hogy csupa jó embert vonzanak egy közösségbe. Én elmondhatom, mert minden nap tapasztalom.. erős energiákat, inspiráló , támogató gondolatokat és szép érzéseket kapok Tőletek” –írta orosz a bejegyzésében.

  • Hosszú Katinka a Víz Világnapján egy rövid videót osztott meg a követőivel.

Megszületésünk előtt is vízben vagyunk, és én azóta is életem nagy részét a vízben töltöm.

–írta az úszónő.

  • Weisz Fanni örömmel vezeti be követőit a jelnyelv rejtelmeibe. A fiatal influenszer egy rövid videóban tanít meg pár szót.

Tudom, hogy szeretitek a jelszerdáimat nézni és sokszor kéritek, hogy beszéljek is. Jeleljetek most velem! Ne feledjétek, nekem beszélni pont olyan nehéz, mint nektek jelelni, sőt még nehezebb

–írta Weisz.

  • Krausz Gábor és Tóth Gabi új házának felújítása javában tart. A sztárséf a napokban ünnepelte a születésnapját, ám elárulta, hogy ezúttal az ünneplés helyett még mindig a ház körüli tennivalókkal foglalkoznak.

Ma nincs torta, nincs buli, nincs champagne, nincs semmi csak egy jó reggeli aztán sitt, dobozok, zsákok, fúrás, vésés, de nem is hiányzik más mert ők ketten a legfontosabbak.

–írta Krausz.

  • Curtis legújabb Instagram-bejegyzésében ismét New Yorkból jelentkezett be. A rapper munka miatt utazott az államokba, ugyanis két fellépése is lesz: egy New York-ban, egy pedig Floridában.
  • Kevin Jonas két kislány büszke édesapja. Bár az énekes éppen egy ötnapos miniturnét fejezett be nemrég testvéreivel, Jonas igyekszik minél több időt tölteni a családjával. Az édesapa  egy közös videót töltött fel a kislányával, amin egy filterrel módosította vonásaikat, hogy úgy nézzenek ki, mint a mesefigurák.

(Borítókép: Kevin Jonas. Fotó: Shutterstock)