Mai Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Tolvai Reni legújabb bejegyzésében őszintén vallott arról, hogy milyen gondolatok zavarják őt egy nyilvános eseményen. A fiatal énekesnő egy olyan fotót is megosztott magáról, amelyen retus nélkül látható.

„Amikor elmész egy eseményre és többszáz fotós lefotóz téged a falnál és már nem tudod merre nézz, végig azon stresszelsz hogy majd másnap vajon mit fognak írni rólad, a kisugárzásodról, a ruhádról, a mosolyodról, smink-hajadról, testedről. Persze hogy megvisel, ha rosszat írnak, mindenkit. Full nyers fotók kerülnek ki rólad, ahol látszódnak a "hibád" (a bulvár fotósok nem igazítanak a színeken, pórusokon, anyajegyek, szemkarikák stbstb) amin az emberek imádnak röhögcsélni.

Nagyon ritka, hogy látok magamról egy nyers fotót és azt mondom hogy oké ez cuki és kirakom úgy hogy nem nyúlok hozzá. Akárki is készítette ezt rólam, köszönöm!

– írta Tolvai.

  • Soma Mamagésa egy hosszú bejegyzésben fejtette ki, hogy mekkora örömmel tölti el, hogy 30 évvel ezelőtt másodszorra is édesanya lett. Az énekesnő fia születése óta vágyott egy kislányra és nagyon boldog, hogy ezt megadta neki az élet.

Hiszem, hogy amit a születésnapunkon a lelkünk mélyéből kérünk (minél közelebb a megszületés pillanatához), az teljesülni fog.

És igen... a gyermekek születésnapja egy kicsit mindig az anya születésnapja is. (Ezen a napon születtem meg lányos anyának lenni.) Kívánom neki mindazt a jót, amitől (ős)biztonságban, bizalomban, bőségben, boldogságban, szárnyaló kreativitásban, flowban, szeretetben, teljességben élhet. Így legyen, így lesz! Boldog születésnapot drága Hannácskám!” – írta a születésnapi köszöntésében Soma Mamagésa.

  • Dwayne Johnson sokszor nemcsak edzési rutinját, de étkezési szokásait is szívesen megosztja a követőivel. Legutóbb egy juharszirupos palacsintatoronyba kóstolt bele a színész.

Mindig kutatom a legfinomabb falatot és ez igen közel áll hozzá

– írta bejegyzésében Johnson.

  • Hosszú Katinkának még terhesen is a mindennapjai részét képezi az edzés. A sikeres úszónő nemrég a konditeremből osztott meg egy fotót a követőivel.
  • Keleti Andrea és férje egy ideje elhagyta az országot, sőt még a kontinenst is, ugyanis éppen Zanzibáron nyaralnak. A táncosnő több fotót is megosztott arról, milyen pompás ott az időjárás, illetve hogy mennyire élvezik a tengerparti sétákat.
  • Demi Lovato legújabb bejegyzésében szintén egy hozzá igen közel álló személyt köszöntött fel a születésnapján. Az énekesnő és szerelme boldogan mosolyognak a közös szelfin.
  • Erős Antónia egy fotó erejéig betekintést engedett abba, hogyan készül fia koncertjére.
  • Bár Geszti Péter saját GESZTI+ című podcastjében gyakran beszél hétköznapi témákról, illetve mélyebb pszichológiai, valamint a feleségével kapcsolatos témákat is gyakran érint, Ditz Editet mégis ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak. Legutóbbi bejegyzésével azonban kivételt tett, amikor egy közös képet tett közzé nejével. Az énekes azt is elárulta, hogy a következő adásban felesége lesz a vendége.

(Borítókép: Geszti Péter. Fotó: MTI)