Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Hevesi Kriszta barátnői társaságában meglátogatta Horváth Évát Balin. A csajbanda egy közös bikinis fotót tett közzé, amelyen láthatóan élvezik a medencézést és a koktélokat.
  • Sáfrány Emese a kisfiával együtt indult túrázni. A légtornász többször is hangoztatta már, hogy mennyire odavan a természetért.

Tegnap még ki tudtuk használni a gyönyörű tavaszi időt. Kirándultunk egy jót. Nolen persze úgy érezte az erdőt csak futva lehet végig járni, sétálni nem lehet

– jegyezte meg Sáfrány.

  • Kim Kardashian egy londoni futballmeccsre vitte el nyolcéves kisfiát, Saint Westet és annak legjobb barátait. Az üzletasszony szerint életre szóló élményben volt részük.
  • Vasvári Vivien nemrég arról számolt be az Instagram-oldalán, hogy New Yorkban tartózkodik szerelmével. A várandós influenszer a népszerű Times Square-ről is posztolt egy fotót.
  • Meggyes Dávid nemrég egy romantikus vacsorára vitte el kedvesét, Stana Alexandrát. Az üzletember elárulta, hogy gyerekkora óta oda van az olasz ízekért.

Gyerekkorom óta van egyfajta vonzalmam Olaszországgal, az ország, az ízek, a kultúra, a foci, mind mind kedves számomra

– vallotta be Meggyes.

  • Cristiano Ronaldo élettársának, Georgina Rodrígueznek saját dokumentum-sorozata fut a Netflixen. A szériában betekintést enged a mindennapjaiba és azt elárulja, hogyan lett bolti eladóból luxusfeleség. A streamingszolgáltató az elmúlt napokban tette közzé a sorozat második évadának előzetesét, Rodríguez pedig egy fotósorozattal mutatta meg, mekkora örömmel tölti el a siker.
  • A farmer idén ismét visszatér a divatba, azonban Balázs Mercédesz igen merészen viselte a ruhadarabot. Farmerkabátja alá csak egy ezüstláncokból álló melltartót kapott fel.
  • A hollywoodi sztárok közül sokan ahelyett, hogy nyilvános edzőtermekbe járnának, előszeretettel alakítanak ki egyet a saját otthonukban. Így tett Jessica Biel és Justin Timberlake is: a 41 éves színésznő legutóbbi posztjában megmutatta, hogyan tartja magát formában, miközben férje folyamatosan próbálta megzavarni őt az edzésben azzal, hogy előtte ugrált.

(Borítókép: Jessica Biel. Fotó: Shutterstock)