Indítsuk a hetet friss hírekkel hazánk hírességeivel kapcsolatban!

Sarka Kata

Nyelvtudása továbbfejlesztése mellett döntött Sarka Kata. Az üzletasszony angolul és spanyolul is tanul annak ellenére is, hogy sűrű időszak a mostani az életében, hiszen elkezdődött a Magyarország Szépe válogatója. Sarkának a szépségverseny egyik versenyigazgatójaként komoly kötelezettségei vannak.

„Háromgyermekes édesanyaként nagyon be kell osztanom az időmet, hiszen mindig van valamilyen feladatom, teendőm. Ráadásul most én is iskolába járok, heti öt napot, mert ennyi év után kissé megkopott az angolnyelv-tudásom. Régen sokkal folyékonyabban beszéltem, és szeretném visszahozni ezt felsőfokú szintre. Nemrég nyelvvizsgáztam, ami nagyon jól ment, így máris van egy sikerélményem. (...) Van egy másik nyelv is, ami érdekel: spanyolórákra is járok. Ez nem heti egynapos elfoglaltság, mindennap megyek iskolába. Hazudnék, ha azt mondanám, könnyű összeegyeztetni a sulit, az anyaságot, a munkát és a sportot, viszont nagyon élvezem! Vannak osztálytársaim, házi feladatok, egyszóval ennyi év után kicsit újraélem a főiskolás éveket” – árulta el a Blikknek Sarka Kata.

Jákob Zoltán

Hamarosan kezdetét veszi a Bachelor – A Nagy Ő című reality forgatása, melyben ezúttal hazánk 37. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán keresi a szerelmet. A Magyarország Szépe zsűrijének elnöke pontosan tudja, mire vágyik leendő párjában, ráadásul az is kiderült, hogy korábban olyan nőbe is beleszeretett, aki nem volt az ideálja.

„Megesett, hogy beleszerettem valakibe, a belső értékei miatt. Hosszú évek távlatából azt mondhatom, hogy talán még jobb is volt vele, mint olyasvalakivel, aki az ideálom. Ez azért lehet így, mert amikor ideális nővel vagyok, a hangsúly a szépségén lesz és nem arra koncentrálunk, hogy élvezzük, ami körülvesz minket” – magyarázta a Borsnaknak az üzletember, aki arra is válaszolt, szegényebb vagy gazdagabb társat keres-e.

„Ha egy nőt kell választanom, aki gazdag és beleszületett, akkor nagy rá az esély, hogy el van kényeztetve. Ha ő teremti meg magának – ami ritka, de van – akkor viszont a gazdag is jó. Egy szegény lány mindig olyan szerény, kedves és aranyos.”

Rubint Réka és Schobert Norbi

Április 16-án, azaz tegnap töltötte be 52. életévét Schobert Norbert, aki a jelek szerint megadta a módját az ünneplésnek. Az üzletembert a felesége, Rubint Réka a közösségi oldalán is felköszöntötte. 

„A tortán lévő gyertyák csak számok. Évről évre több, de csak rajtad múlik, hogy milyen kincsekkel, szebbnél szebb pillanatokkal töltöd meg az életed. A mögötted lévő életút mutatja meg csak igazán azt a gazdagságot, amely pénzben nem mérhető. Egészség. Család. Szeretet. A boldogság és a hosszú élet titka” – üzente férjének a fitneszlady.

Bodrogi Gyula

A hétvégén ünnepelte születésnapját a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, Bodrogi Gyula is. Április 15-én, azaz szombaton töltötte be 89. életévét. A színművész azt mondja: azóta, hogy tavaly súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba, a második életét éli.

„Tényleg nagyon szép kor ez a 89, de nem foglalkozom vele, mert ha belegondolok, menten elájulok. Szívem szerint 120 évig élnék, de az tudom, hogy nem fog sikerülni, de azt a célt tűztem ki magamnak, hogy a száz évet megérem. Engem a munka éltet, és ahhoz, hogy sokáig tudjak élni, dolgoznom kell, ezért szinte mindent meg akarok csinálni, amire felkérnek” – mondta a Blikknek Bodrogi Gyula, aki arról is említést tett, milyen úton halad a teljes gyógyulás felé.

„Igyekszem elfelejteni, hogy mi történt. Azt viszont megtanultam, hogy az egészség mennyire fontos és törékeny dolog, nagyon kell rá vigyázni. Szerencsésnek tartom magam, amiért felépültem, bár még mindig nem sikerült teljesen visszanyernem a régi formámat. Már másfél kilót visszaszedtem, abból, amit leadtam, de még hármat kéne ahhoz, hogy olyan legyek, mint azelőtt. Angéla rajta is van az ügyön, nagyon finomakat főz nekem, és még arra is figyel, hogy minden reggel bevegyem azt a marék gyógyszert, amit muszáj szednem azért, hogy továbbra is rendben működjön bennem minden.”

(Borítókép: Sarka Kata, Jákob Zoltán. Fotó: Index/Kaszás Tamás, TV2)