Ma is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek az Instagramon.
  • Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője, Szabó Franciska Miamból jelentkezett be egy bikinis fotóval. A sportoló évek óta az Egyesült Államokban él, ahol domina pankrátorként keresi a kenyerét.
  • Rákóczi Feri autós tartalommal lepte meg követőit: a műsorvezető egy Alfa Romeóban pózolt.
  • Ördög Nóra egy anya-lánya képet mutatott Mexikóból. Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című kalandreality miatt kint tartózkodó műsorvezetőnőt szerettei ugyanis meglátogatták.
  • Az apai örömök elé néző énekest, Feng Ya Ou Ferencet hamarosan egy filmben láthatjuk.

„Ennyi új dolog a világon nincs, amikben részt vettem az elmúlt napokban. Sok részletet még nem árulhatok el a filmről, csak annyit, hogy a világ egyik leghíresebb kalózos történetének újabb fejezete, amiben mint láthatjátok nem egy britt királylányt alakítok. Alig várom, hogy elkészüljön.”

  • Rita Ora az alábbi lapozható poszttal Praise You című dalát népszerűsítette.
  • Horváth Gréta látványos előtte-utána fotókat mutatott fogyásáról.

„Változni, vagy egy teljesen új fejezetet kezdeni, SOHA NEM KÉSŐ! Ezt most egy olyan kis lendületet adó bejegyzésnek szánom, tudom sokatoknak jókor szokott jönni az ilyen. Nem titok, kezdtem már újra az életem, hol egyedül, hol babával, hol gyerekkel a karomban. Minden új lélegzet az elején fájdalmas és ködös, olykor színeket sem lát az ember. Hagyni kell magadnak azt is megélni, süllyedni, aztán egy adott ponton, amikor kikapartad magadból és magadról a mocskot, venni egy levegőt és tükörbe nézni azt mondani: Szeretlek! Szeretlek annyira, hogy segítek rajtad! Csak és kizárólag, te tudod magadat megmenteni! Kell hozzá erő, kitartás, elhatározás, de hidd el nekem meg tudod te is csinálni, tudsz határokat szabni másoknak. Évekkel ezelőtt, ha vissza gondolok magamra, egy teljesen más prioritású, vágyakkal, álmokkal indítottam a napjaim. Ez a poszt szólhatna a külsőről, életmódról is, de az átalakulás sokkal nagyobb mértékű legbelül, mint amit látni lehet rajtam. Teljesen máshogy kalibráltam be az álmaim, vágyaim. Teljesen más dolgokra fókuszálok, mint korábban. Teljesen más álmaim lettek, ami hihetetlen, mert ez fűtött, és azt hittem, a személyiségem szerves része az elmúlt 20 évben. Furcsa volt a felismerés, mit szeretnék közel 33 évesen az élettől, ma, holnap, és sok év elteltével. Gyökeresen elindultam egy teljesen más úton. Ezen az úton nincs megfelelési kényszer, ego és más finomság ami baromira nem én vagyok” – fejtette ki gondolatait az influenszer.

  • Ezt az Instahíradót a 60 éves Demi Moore bikinis fotójával zárjuk.

(Borítókép: Horváth Gréta. Fotó: YouTube)