Egy csokorba szedtük a hazai és külföldi hírességek legfrissebb Instagram-posztjait.
  • Puskás-Dallos Bogi április 2-án, azaz tegnap ünnepelte a születésnapját. Az énekesnő, aki nemrég jelentette be, hogy első gyermekét várja, 26 éves lett. 

„26 lettem. Életem eddigi egyik legboldogabb szülinapja. Köszönöm nektek a kedves köszöntéseket, és hogy ennyien gondoltatok rám. Szerelmem az egész napos meglepi programom pedig felejthetetlen élmény” – üzente férjének, Puskás-Dallos Petinek az énekesnő.

  • Cinthya Dictator egy smink nélküli fotóval kívánt követőinek szép napot a minap.
  • Ördög Nóra egyperces videójában az öleléseké a főszerep. Családja ugyanis kiutazott hozzá az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című kalandreality forgatási helyszínére. A videó alatt kommentben több követői is megjegyezte, megkönnyezték az alábbi felvételt.
  • Az Instagram-felhasználók jót nevettek Király Viktor bejegyzésén.

„Insta vs valóság. A földön evés kényelmes! Ja nem, beállt a derekam” – írta az énekes.

„Three, six, nine girls wanna drink wine, tell the man not to waste your time” – idézett a TikTok egyik legnépszerűbb slágeréből a modell-üzletasszony.

„Mint ahogy a sztorikból/tiktok vidikből kiderült, egy ideig La-ben leszek. Pedig nem akartam elmenni. Úgy foglaltam jegyet, hogy nem tudtam elképzelni, hogy megyek. Másfél hétig nézegettem az összepakolt bőröndöket és mondogattam magamnak, hogy na majd holnap, majd holnap, mert valahol nem akartam rávenni magam, hogy elmenjek. Az elején úgy volt, hogy nem egyedül utazom, viszont amikor kiderült, hogy mégis, őszintén egy kicsit ráparáztam. A másik, hogy az utóbbi időben túl jó volt nekem Magyarországon és Európában úgy amúgy. Aztán láttam egy videót, amiben egy csávó azt mondja, hogy amikor félsz lépni, na pont akkor kell menni, különben ugyanott fogsz ragadni, ahol most vagy. Na persze nem mintha tiktokos lifecoach-ok tanácsai alapján élném az életem (de). Aztán jött egy olyan videó is, amiben arról magyaráznak, hogy az elkényelmesedés a hanyatlás előszobája és miután folyamatosan ezek jöttek velem szembe, végre hajlandó voltam bevallani magamnak, hogy legbelül ezt a döntést már rég meghoztam. A tiktokos kérdésekre a válasz: Nem tudom meddig maradok, nincs kint dolgom, sem munkám. Amiért pedig belevágtam, az az, hogy hallgatok a belső hangomra, ami azt súgja, jó lesz nekem itt. Bízom at univerzumban, és tudom, hogy meghálálja majd, hogy bátor voltam lépni és menni” – fejtette ki a színésznő-műsorvezető.

  • Az Exatlon Hungary korábbi játékosa, Szabó Franciska Molnár Ninihez hasonlóan merészre vette a figurát: félmeztelenül állt a kamera elé, kebleit csupán a haja takarta.

„Két évvel ezelőtt költöztem az Egyesült Államokba és be kell ismernem, az első év nagyon magányosak tett. Nem könnyű beilleszkedni egy teljesen más világba. Amikor megismertem Cali Cindy Rosenberget, olyan melegség és jóság áradt belőle, nagyon megnyugtató volt a jelenléte. Ő és a kedves férje, Robert az első pillanattól kezdve befogadóak voltak és családtagként kezeltek engem. Ettől a pillanattól kezdve kezdett kivirágozni a barátságunk, és úgy érzem, itt kint találtam magamnak egy családot. Köszönöm, hogy vagy nekem, és bármikor számíthatok rád” – írta a sportoló.

  • Rihanna a kisfiáról mutatott imádnivaló videót, aki szemmel láthatóan nem akarta, hogy várandós anyukája tornázzon egy kicsit.
  • Szabó András Csuti arról posztolt követőinek, hogy Görgényi Fruzsinával is találkozott a Fradi-meccsen.

„Sandy in da house alias @gorgenyifruzsina! Fruzsikámat még a FarmVIP-n neveztem el Sandynek és most mondja nekem valaki azt, hogy nem 1v1 Olivia Newton-John? Na...gödörben van a drága kis csapatom, mint anno a sárgák voltak a farmon, de ahogy mi is a pusztán mindig megtaláltuk azt, aminek örülhettünk, így a mai meccsen is volt minek örvendezni és volt kire büszkének lenni. 10 év után újra Lisztes Krisztián góloktól volt hangos a Fradi stadion! 17!!! évesen, csereként beállva 2-t hintett!”

  • Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra Tokajból jelentkezett be.
  • ByeAlex egy kevésbé előnyös koncertfelvételt osztott meg magáról, amiből a kommentek tanúsága szerint meme is lehetne.

(Borítókép: Szabó Franciska, ByeAlex. Fotó: TV2, RTL)