Mai Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Bódi Csabi a Maldív-szigeteken pihen, de nem a kristálytiszta vizű óceánban csobbant.

„Amikor felveszem a habfürdő ruhám, avagy Arielló a kis habfiú” – írta a mulatóssztár.

  • Cinthya Dictator azt újságolta el követőinek, hogy vőlegényével, Molnár Tamással Londonba utaznak a hétvégére. Az énekes kabátját Istenes Bence is megdicsérte.
  • Till Attila otthonában a jelek szerint még mindig karácsonyi hangulat uralkodik.

„Szeretem, meg minden, de lassan azért le kéne szedni. Erre van valami időszak kitalálva, hogy meddig lenne illendő, egy fát meghagyni? Vagy csak egy szabály van: elszáradásig” – jegyezte meg a műsorvezető.

  • Feng Ya Ou Ferenc és szerelme, Békefi Viktória néhány nappal ezelőtt tudatták, hogy szülői örömök elé néznek. Az X-Faktor felfedezettje és a Sztárban sztár leszek! korábbi győztese meg sem próbálja titkolni, mennyire boldogok. Íme az énekes-színésznő növekvő pocakjáról egy újabb fotó:
  • Kovács Dóra alaposan ráijesztett köveitőre az alábbi poszttal. Az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője kommentben nyugtatott meg mindenkit: csupán egy általános éves kontrollról van szó.

„Egy napig nem ér felidegesíteni! A kardiológusom mindent lát!”

  • Nagy Adri Spanyolországban pihen a szeretteivel.

„...és egy szép kép helyett itt egy kis cipekedés, ami minden édesanyának ismerős, aki strandra indul a gyerekkel... Mert nyílván nincs élet 8 Monster Truck, focilabda, homokozószett, váltóruha / fürdőnadrág és nasi szett nélkül... Szóljatok ha kihagytam valamit... A képet Beni kèszítette, aki szerint menő, hogy ilyen erős vagyok. Sebaj, estére biztos halványul a táska nyoma a vállamról...” – bizakodott az énekesnő.

  • Az RTL híradósa, Erős Antónia arról posztolt követőinek, hogy bárhol beadja magának az inzulint – akár egy fesztiválon is.

„Beadni az inzulint bárhol? Itt éppen a Sziget fesztiválon a fiamék @_matyi_toth_ koncertjén. 25 éves korom óta vagyok cukorbeteg, inzulinfüggő. Nem azért lettem az, mert például meghíztam volna, vagy nem mozogtam eleget, vagy mert... Az 1-es típusú cukorbetegség pontos okát nem tudják, megelőzhetetlen és gyógyíthatatlan a »tudomány mai állása szerint« – írta.

  • Kim Kardashian a szaunában szelfizett. A realitysztár fotója azért is különleges, mert valami szivárványt vet a kebleire.
  • Trokán Nóra egy korábban felvett, éneklős videót osztott meg a közösségi oldalán.

„2020 áprilisában rögzítettem ezt a felvételt, a legparább karantén idején. Érdekes így visszanézni.. Talán érezhető rajta, mennyire vágytam a tengerre, de akkor elképzelhetetlenek tűnt. És mekkora ajándék, hogy kaptam egy másik nemzetiséget is” – fűzte a felvételhez a színésznő, akit követői elhalmoztak dicséretekkel. 

  • A koronavírus-járvány miatti korlátozások Dobó Ágit is home office-ba „kényszerítették” az elmúlt években, ezért a kétgyermekes sztáranyuka otthonát csak nehezen hagyja el.

„...annyira hozzászoktam az elmúlt évek alatt, hogy mindig otthonról dolgozok, és szinte csak online meetingelek, hogy rendesen furcsa, ha házon kívül van dolgom, fel kell öltözni »rendesen«, friss haj, pici smink, hogy most szokom a tükörképemet... na, de nem kell izgulni, mindjárt leggingsre és overálra cserelém a csinit, síszemüvegre a szempillaspirált” – nyugtatta meg követőit az egykori szépségkirálynő.

  • Ördög Nóra megmutatta a tökéletlen valóságot – pontosabban arra mutatott rá, hogy a valóság nem mindig annyira szép, no meg fekete-fehér, mint amilyennek elképzelnénk. A Nánásiék nevet kapó Instagram-oldalra feltöltött fotót azok értik csak igazán, akik szülők.

„Ma nem fogok a gyerekekkel elaludni a kanapén, nem fogok a szobájukban sem elaludni, ma mindenki korán lefekszik én pedig nyugodtan nekikezdek egy új könyvnek...pár órával később...” – olvasható a posztban.

”Pici meló a parton. Sokszor azt hiszem el tudok úgy menni pihenni, hogy nem foglalkozom mással…de én ezt vállaltam. Minden szál egy kézben fut össze, az enyémben!” – írta a lemezlovas, aki férjével néhány napja Dubajban tartózkodik.

  • Rácz Jenő szerkesztett képekkel nevettette meg rajongót. A Konyhafőnök sztárséfje digitálisan öregítette meg magát, A Michelin-csillagos séf korábban egyébként az RTL Életünk története című műsorában is szerepelt, ahol profi maszkmesterek, sminkesek és fodrászok változtatták át. 
  • A háromgyermekes plus size modell, Ashley Graham a liftre való várakozás közben fotózkodott.

(Borítókép: Ördög Nóra. Fotó: Index/Németh Kata)