Hírösszefoglalónkban még: Szabó Franciskának menekülnie kellett a párjától, Schobert Norbi megbánta, hogy beolttatta magát.

Tóth Andi

Bizonyára sokakat foglalkoztatott, hogy mivel fogja keresni a kenyerét Tóth Andi, miután nemrég visszavonult az énekléstől. Nos, úgy tűnik, hogy a Sztárban Sztár zsűritagja többek között modellkedésből szeretne pénzt keresni. Az Instagram-sztorijában nemrég arról számolt be, hogy a Fashion Street Budapest egyik arca lesz, az ehhez készült fotókból pedig meg is osztott egy képet, amelyen nem takarja őt túl sok ruha. 

Szabó Franciska

Az Exatlon egykori versenyzője, Szabó Franciska a poklok poklát élte át amerikai párja mellett, el is kellett menekülnie. 

„Igen, otthagytam! Minden azután változott meg, miután összeköltöztünk és otthagytuk Las Vegast. Egymás után derültek ki dolgok róla, azt sem tudom, hol kezdjem!

De összefoglalva, az új helyen elég hamar rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek!

Addig szépen eljátszotta a hősszerelmest, de ott már az is kiderült, hogy nekem anyagilag is nagyon sokba kerül ez a kapcsolat... Onnantól már éreztem, hogy arra megy az egész, hogy lehúzzon, az egész költözést, a három havi kauciót a házra, mindent egyedül fizettem, jelenleg 30 ezer dollár mínuszban vagyok! Amit a befektetett kőkemény munkával megkerestem, el is ment” – számolt be a Borsnak Szabó, aki néhány éve Amerikában kezdett új életet.

Schobert Norbert

Másodszorra is megfertőződött a koronavírussal Schobert Norbi. A nemrég háttérbe vonult üzletember a napokban tért haza montenegrói nyaralásáról, ám a pihentető utazás ellenére itthon már nem érezte jól magát. Elvégzett egy koronavírustesztet, aminek az eredménye pozitív lett. A fitneszedző ráadásul nem először fertőződött meg a vírussal, és 2021-ben sztrókot kapott néhány héttel azután, hogy felvette a második oltást, ezért már bánja, hogy egyáltalán beolttatta magát, így harmadikat már biztos nem szeretne.

Már az előző kettőt is megbántam...

Több problémát okozott, mint védelmet – fogalmazott. – A sztrók óta rendszeres orvosi felügyelet alatt állok; félévente járok kivizsgálásokra, és ez már életem végéig így marad. Jelenleg nem látogathatok egészségügyi intézményt, de ha meggyógyulok, mindenképpen meg szeretném vizsgáltatni magam, hogy tudjam, minden rendben.”

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)