Britney Spears illegális bikinis fotók miatt perel

2005.02.23. 17:46
Britney Spears vérig sértődött, és beperelte a US Weekly magazint, mert az engedély nélkül készített felvételeket közölt le Spears és férje Fidzsi-szigeteken töltött nászútjáról, ahol Britney még kövérebb, még csúnyább, és láncdohányos lett.

Britney megsértődött a US Weekly magazinra, mert "Britney Privát Albuma" címmel illegális felvételeket közölt a házaspár nászútjáról.

Átvágás

mrs. cartman
Britney Spears nyaralt és dagadt

Spears és férje, Kevin Federline azt állítja, átverték őket, mert a fotós azt hazudta nekik, hogy egy magán fotóalbumba készülnek a képek. Ehhez képest a magazinban öt oldalon hozták le az októberi mézesheteken készült fotókat, amiken Britneyék a napon sütkérezve és reggeli közben láthatóak.

A lap megjelenése után Spears egy nyilatkozatot adott ki, melyben azt állítja: "Direkt azért választottuk azt az üdülőhelyet, mert azt szerettük volna, ha tiszteletben tartják a magánszféránkat a nyaralás alatt. Az ottani dolgozóknak megengedtük, hogy lefotózzanak minket, mert biztosítottak afelől, hogy a képeket nem hozzák nyilvánosságra, hanem nekünk fogják adni emlékbe."

Pimasz magazin

A US Weekly emberei nem ijedtek meg a huszonhárom éves popsztár fenyegetésétől, hanem azt válaszolták neki, hogy szerintük Britneynek saját magazint kéne csinálnia, ha azt akarja, hogy csak olyan dolgok jelenjenek meg róla, amik neki is tetszenek. Az AP hírügynökséghez eljuttatott sajtóközleményükben pedig azt írják, Britney azért rágott be rájuk, mert ezekért a képekért nem kapott pénzt, ellentétben a hasonló jellegű, máshol közölt privát fotókkal.

Közben

Britneynek nemcsak a nyaralási fotóira, de második házasságára is rászállt a sajtó, és nem elég, hogy már a Blikk közönségét sem elégíti ki kinézetével, Cher még jól le is kurvázta, és ami még fájóbb lehet számára, egy lapon emlegette Paris Hiltonnal. Ezek után nem csodálkoznánk azon, ha előbb-utóbb megelégelné ezt az egészet.