Britney Spears 15 évesen már ivott, szexelt és drogozott

2008.09.04. 20:10
Britney Spears anyja könyvben mondja el, hogy a világhírű leánya 13 évesen már vedelt mint a gödény, 14 évesen szexelt, 15 évesen pedig már drogozott. Lynne Spears szerint azonban nem az ő dolga lett volna féken tartani lányát, és ahhoz sincs semmi köze, hogy egy fél éve teljesen összeomlott.

Lynne Spears könyvírásra vállalkozott, azonban saját élete helyett sokkal inkább a világhírű lánya, Britney Spears életébe nyerhetünk betekintést. Ami tulajdonképpen egy cseppet sem meglepő, hiszen eddig is a két lányából élt.

Az énekesnő anyja kertelés nélkül beismeri, azt, amit egyébként már mindenki tudott, hogy a lánya 17 évesen már nem volt szűz, hiába állították róla azt. Spears anyuka a Through the Storm című könyvében leírja, hogy a lánya első szexuális élményét 14 évesen szerezte, amikor a Mickey Mouse Club műsorbeli szereplése után egy évre haza tért családjához Kentwoodba.

Britney Spears és Lynne Spears

Egy idősebb fiú csak növelheti a népszerűségét

Britney Spears a gimnáziumi focicsapat egyik játékosával, egy 18 éves fiúval szexelt először, ami ellen Lynne Spearsnek semmi kifogása sem volt, mivel szerinte az, hogy egy idősebb fiúval jár a lánya, az csak növelheti a népszerűségét. Ezek után persze az sem meglepő, hogy Justin Timberlake is ágyba bújt az énekesnővel, amit az akkor 16 éves sztár anyja azért hagyott, mert úgy gondolta, hogy "Britney szerelmes és Justin kiváló partner számára", írja a The Sun.

Kokain és marihuána a magánrepülőn

Természetesen a büszke édesanya a lánya káros szenvedélyeiről is részletesen beszámol, a könyvből kiderül, hogy 13 évesen már vedelte az italt, és élete első drogos élménye 15 éves korában volt, amikor az első lemezfelvételeire készült Los Angelesben. 16 évesen pedig már természetesnek számított az, hogy kokainnal és marihuánával várták a magánrepülőgépén.

Lynne Spears szerint normális, ha valaki kopaszra borotválja a fejét

Ezek után nem meglepő, hogy Britney Spears anyja nem akarta észrevenni az intő jeleket, miszerint nem normális dolog az, ha egy felnőtt nő egyszer csak kopaszra borotválja a fejét, illetve elvonókúrára és pszichiátriai kezelésre jár. Először ugyanis szemrebbenés nélkül kijelentette, hogy mindezek ellenére lánya normális és ugyanúgy viselkedik, mint bármelyik fiatal.

Sam Lufti a bűnbak

Végül Lynne Spears is rájött, hogy nem hagyhatja, hogy a lánya teljesen tönkretegye magát és ne adj isten elveszítse az összes pénzét. Ezért Britney Spears összes problémájának okaként lánya egykori menedzserét, Sam Luftit jelölte meg, és azt mondta, hogy a férfi folyamatosan tömte a lányát drogokkal.

Talán képes lesz túlélni a gyereksztárságot

Ezen álláspontján persze azóta sem változtatott, ugyanis könyvéből az derül ki, hogy lánya problémáinak az oka a saját viselkedése. Az persze valószínűleg eszébe sem jutott, hogy neki is van némi köze ahhoz, hogy a lánya élete romokban hevert, melyből az utóbbi hónapok eseményeit figyelembe úgy tűnik szerencsére mégis lábra állt, és talán ő is csatlakozik ahhoz a néhány sztárhoz, aki képes túlélni a gyereksztárságot.