horoszkóp

Britney Spears a munkába temetkezik

2008.02.11. 14:35
Az énekesnő szombaton több órán keresztül gyakorolt egy hollywoodi táncstúdióban szakadt neccharisnyában és piros forrónadrágban, távozásakor pedig beszólt a kint várakozó paparazzóknak. Eközben - részben miatta is - rendelet készül a rámenős lesifotósok ellen, férje, Kevin Federline pedig megengedte, hogy ismét találkozhasson fiaival. Már ha édesanyja, Lynne Spears is úgy akarja.

Spears, akit szerdán engedtek ki az UCLA központi kórházának pszichiátriai osztályáról, szombaton már új videóklipjének a koreográfiáján dolgozott a Millennium Táncstúdióban – adta hírül a US Magazine. Bennfentesek szerint az énekesnő rég tűnt olyan összeszedettnek, mint aznap, és ez is azt mutatja, hogy esze ágában sincs visszavonulni. „Imád fellépni. Nem akarja, hogy az előző, meglehetősen katasztrofálisra sikeredett turnéja legyen az utolsó” – olvasható egy ismerős nyilatkozata az msnbc.com oldalon.

Ez az összeszedettség sajnos nem látszott öltözködési stílusán, amit ismét többen kifogásoltak, ugyanis Spears kedvenc barna csizmájában, szakadt neccharisnyában, egy nem túl sokat takaró pólóban, egy piros forrónadrágban, és hanyagul összefogott hajjal jött ki cigizni az épület elé. Az egyik szemtanú meg is jegyezte, hogy úgy néz ki, mint egy örömlány, aki két kuncsaft között elszív pár slukkot. Háromnegyed hatkor megérkezett az énekesnő édesapja is a stúdióhoz, hogy leellenőrizze balhés gyermekét, majd a celeb fél hétkor távozott.

Csókoljátok meg a hátsóm!

Spears lepukkant ribis formájában

A kerítés mellett pedig ismét egy hordányi paparazzó figyelte Spears minden mozdulatát. Egyikőjük például a celeb menedzsere és barátja, Sam Lutfi felől kérdezősködött, egy másik fotós pedig szóba hozta a Grammy-gálát, amire a celeb csak ennyit válaszolt. „Csókoljátok meg a hátsómat!”. A Daily News információi szerint a különböző fotóügynökségek közötti harc meglehetősen elfajult, például lefizetik a helyi bandákat, hogy támadjanak rá a konkurens cég fotósaira. X17 tulajdonosa, Frank Navarre szerint ebből semmi sem igaz. Brad Elterman, a Buzz Foto tulaja pedig nem a bandatagok miatt félti az embereit, hanem Spears vezetési stílusa miatt. Bár a híresség több paparazzót is elütött, egyelőre ennek nem áll fent a veszélye, ugyanis édesapja, Jamie Spears bezárta a garázsba az énekesnő autóit.

A Los Angeles Times szerint a hivatalos szervek egy új rendeletet szeretnének életbe léptetni, annak érdekében, hogy a lesifotósokat távoltartsák a celebektől. A „Britney-törvényként” emlegetett rendelet beiktatása azután vált sürgető feladattá, miután a problémás celebet rendőri kísérettel kellett kórházba szállítani pár héttel ezelőtt a paparazzók miatt. „Az ilyen összetűzések veszélyt jelentenek a hírességek és a többi ember számára is” – nyilatkozta Dennis Zine bizottsági tag. Ha a rendelet életbe lép, akkor az illetékesek elkobozhatják azoknak a fotóknak az eladásából befolyt összeget, amelyek egy bizonyos biztonsági zónán belül az adott híresség belegyezése nélkül készültek. Eközben az énekesnő édesapja megkapta az engedélyt arra, hogy kirúgja lánya menedzserét, és Sam Lutfi bizalmasát, Howard Grossmant. A szülők szerint Lutfi gyógyszerezte lányukat, és az ő hibája, hogy lányuk ilyen mélyre csúszott.

Szülői felügyelet mellett

A SawfNews információ szerint Kevin Federline-nak megesett a szíve volt feleségén, és úgy döntött, megengedi neki, hogy ismét találkozhasson a fiaival. A háttértáncosból lett rapper csak egy feltételt szabott, Spears édesanyjának is bele kell egyeznie. Jelenleg ugyanis Lynne Spears felügyel a kétéves Sean Prestonra és egy éves Jayden James-re, amíg apjuk a New York-i Divathéten ápolja a kapcsolatokat. Egy bennfentes szerint K-Fed és anyósa nagyon jól kijön egymással, és az egykori férj abban reménykedik, hogy a celeb anyja idővel észhez tudja téríteni lányát. Az énekesnőtől január elején vették el a láthatási jogot, miután fogva tartotta gyermekeit házában. A gyermekelhelyezési perben a következő meghallgatás pár hét múlva esedékes, de lehet, hogy el kell halasztani, ugyanis Spears válóperes ügyvédje, Sorell Trope nem hajlandó tovább ellátni a celeb jogi képviseletét.