horoszkóp

Újabb bizonyíték került elő Copperfield ellen

2007.11.07. 07:45
Kiderült, hogyan és miként cserkészte be áldozatait a nemi erőszakkal vádolt bűvész. Nyilvánosságra került ugyanis egy szabályzat, melyben a híresség munkatársait oktatják ki arról, hogyan kell levadászni a Copperfield által kiválasztott nőket.

A FBI által lefoglalt holmik és az egyik színfal mögé csábított hölgy hangfelvétele után újabb bizonyíték került elő arról, hogyan próbálja meg a nemi erőszakkal vádolt David Copperfield becserkészni a csinosabb nőket a közönségből. A TMZ.com ugyanis megszerezte azt a dokumentumot, melyet a bűvész alkalmazottai kapnak meg. A kis útmutatóban részletesen leírják, mi a behálózás bevett módszere és hogyan kell lekoptatni a kiválasztott nők pasijait, illetve férjeit. „Néha nagyon megnehezítik a dolgunkat, és nem akarnak a nézőtéren maradni” – olvasható a szabályzatban.

Eladósorban

Az előírás szerint az asszisztenseknél mindig kell, hogy egy legyen jegyzetfüzet, egy Polaroid fényképezőgép, egy brosúra Copperfield Bahama-szigeteken található otthonáról. Ez utóbbit a következő kísérő szöveggel kell bemutatni a kiválasztottnak: „Tudta, hogy David nemrég több szigetet is vett a Bahamákon? Nos, nagyon gyönyörűek és számos tervünk van ezzel a beruházással kapcsolatban. Hirdetéseket, rádiós és tévés reklámokat akarunk forgatni. Szeretnénk Önnel továbbra is kapcsolatban maradni, hátha akad majd egy munka, ami esetleg Önt is érdekli majd.” A dokumentumból az is kiderült, hogy a hölgyeknek egy kérdőívet is ki kell tölteniük és többek között arra kell válaszolniuk, hogy honnan jöttek, melyik hotelben szálltak meg, kivel jöttek el a műsorra, van-e férjük, vagy barátjuk. A szabályzatban a kiválasztott hölgyeket „scorpion” (azaz skorpió) fedőnéven emlegetik. Íme egy idézet: „Néha - biztos, ami biztos - két skorpiót is a színpad mögé kell csábítani, még akkor is, ha neki csak egy tetszik.”

Hallgass!

A szabályzat nem minden, miután megindult a nyomozás, Copperfield ügyvédei a bűvész minden munkatársának küldtek egy fenyegető hangvételű levelet, melyben arra utasítják őket, hogy ne beszéljenek arról, mi folyik a kulisszák mögött. A bűvész egyelőre mindent tagad. Azt állítja, hogy ő csak új műsorához keres szereplőket.