Az idei Luxusautó Show-n bemutatták a legújabb "világújdonságot", az AutóÉkszert. Az eseményre meghívták az "exkluzív és elegáns" Medveczky Ilonát, valamint Pataky Attila feleségét, aki egy Harley büszke tulajdonosa. Bár a két hölgy is nagy sikert aratott, a pálmát egyértelműen a semmiből hirtelen felbukkanó playmate-ek vitték el. Sajnos Mosolygó Orsi és Berczi Heni nem szívesen beszélt a műmellekről és a dubajozásról.

Aki azt hitte, hogy a hónaljékszer után nincs tovább, az tévedett, a Luxusautó Show első napján ugyanis bemutatták az AutóÉkszert. Ez voltaképpen egy Swarovski-kristályokból kirakott motívum, melyet a mintakollekcióból lehet kiválasztani vagy a megrendelő külön igényei szerint készítenek el. Brandeis György, a cég vezetőjének fejéből akkor pattan ki az ötlet, amikor barátja feleségének nyakláncát szerelte és a kövek kiestek.

Exkluzív és elegáns

Egy új termék bevezetésénél természetesen nem elhanyagolható a celebfaktor. A hazai illetőségű Crystal Design csapatának Medveczky Ilonára esett a választása. Brandeis György szerint "ez a díszítés nagyon elegáns és exkluzív, ő pedig ezt képviseli." "Nem tudom, mennyire vagyok erre méltó" - szerénykedett a bevezető után a díva.

Klikk!

Az Igazi

Medveczky Ilona azért is tűnt jó választásnak, mert nem csak az ékszereket, hanem az autókat is szereti. Miután tizennyolc éves korában letette a jogosítványát, fejébe vette, hogy neki kell egy kocsi. Egy-két évvel később kiment Frankfurt am Mainba, ahol összegyűjtötte a pénzt álmai autójára, egy Ford Thunderbirdre. "Ha az Opera elé leszállnék egy helikopterrel, az nem lenne olyan feltűnő, mint az az autó volt. Pesten leállt a forgalom, amikor átsuhantam a városon, azóta sem volt olyan kedvenc autóm. A kocsi társam volt, mert nagyon sokat voltam külfödön és mindig autóval mentem. Úgy beszélgetem vele, mint a virágaimmal, vagy a kutyáimmal."

Dicső múlt

A legendás autó azonban már nincs Medveczky a tulajdonában. "Először megvették miniszertanácsi kocsinak. Aztán a Kádár azt mondta, hogy ő nem jár vele, akkor más se járjon. Utána valószínűleg megvette egy maszek kereskedő. Frei Tamás meg akarta nekem szerezni egy adás erejéig, de nem sikerült, mert már kivitték az országból." Az egykor luxus körülmények között élő táncosnő, aki szépségnek megőrzése érdekében állítólag vizelettel ápolja bőrét, most egy lényegesen szerényebb autót vezet.

Rockerfeleség két keréken

A bemutatón Pataky Attila feleségének "saját, különbejáratú" Harley-Davidsonját is feldíszítették. Bea elhatározta, hogy esztétikailag kicsit feldobja ezüstszürke motorját - bevallotta, hogy szereti a "csillogót-villogót". A rockerből lett mulatós sztár feleségének határozott elképzelései voltak az áhított dizájnról, melyet a jelek szerint sikerült megvalósítani. "Mindenki megsüvegeli" - mosolygott büszkén és elégedetten.

Nézze meg képinket!

Hívatlan vendégek

Váratlanul a semmiből feltűnt az idei Playmate-választás két versenyzője, Mosolygó Orsi és Barczi Henriett. A fényképezőgépekkel felszerelt kiváncsi és izgatott férfiak azonnal körülsereglették a duót, a lányok fáradhatatlanul pózoltak és a különböző megjegyzéseket szó nélkül tűrték, holott saját bevallásuk szerint régóta kint vannak a kiállításon és már kicsit unják a felhajtást. Talán ennek köszönhető, hogy egy kicsit furcsán kezdődött a beszélgetés. "Remélem, te nem arról fogsz kérdezni, hogy eredeti-e a csöcsöm" - nevetgélt Mosolygó Orsi, aki elárulta, a dubajozást sem vette volna jó néven.

Playmateből háziasszony

A kurta-furcsa kezdés után ezért inkább az autókról és a döntő utáni mindennapokról faggattuk őt. "Vannak itt autók, melyek nagyon megdobogtatják a szívmenet" - mondta playmate, akinek amúgy a Hummer a kedvence. "Biztos a gyengeségemet akarom leplezni" - magyarázta választását. Mint kiderült, annak ellenére, hogy Mosolygó Orsi csak a harmadik helyen végzett a választáson, meglehetősen sokan keresik munka ügyben. "Egész nap csörög a telefonom, már egy kicsit uncsi. De végül is jó, mert nagyon sok ajánlatot kapok" A playmate leginkább annak örül, hogy rendezvényszervező cég felkérte, legyen ő az egyik eseményük háziasszonya.