horoszkóp

Dita Von Teese élőadásban vetkőzött

2007.08.13. 10:49
Bármilyen meglepő, a táncosnő úgy érzi, hogy még mindig nem látták elegen formás idomait. Marilyn Manson volt felesége egy hirtelen ötlettől vezérelve ingyen sztriptízbemutatót tartott Carson Daly műsorában.

Dita Von Teese, aki Marilyn Manson elvált nejeként még felkapottabb, mint valaha, igencsak megdöbbentette a Last Call with Carson Daly című műsor nézőit, amikor a kamerák előtt elkezdett vetkőzni. Pedig az este meglehetősen ártatlanul indult. A sztár egy elegáns, fekete koktélruhában érkezett meg a forgatásra és eleinte visszafogottan viselkedett. Amikor a műsorvezető azonban szóba hozta, hogy Dita saját honlapján árulja használt harisnyáit, Von Teese kioldotta harisnyatartóját, majd a műsorvezető és hímnemű vendégek nagy örömére a tőle megszokott szexis mozdulatokkal megszabadult a combfixtől.

A perfomanszt természetesen óriási tapsviharral jutalmazták a nézők. Bár ez meglehetősen természetes és várható viselkedés egy burleszk táncosnőtől, kicsit furcsa pont attól az egytől, aki nemrég még azt tanácsolta kollégáinak, hogy kerüljék a botrányos megmozdulásokat, ha nem akarnak címlapra kerülni. „Viselkedjenek illedelmesen! Ne vezessenek ittasan, és ne viselkedjenek seggfej módjára nyilvános helyeken!” – nyilatkozta Von Teese a New York Resident magazinnak, és elég nyilvánvaló, kikre gondolhatott ekkor.

Született fetisiszta

Míg a legtöbb kislány anyu ruháját és magassarkú cipőjét próbálgatja a tükör előtt, Marilyn Manson exnejét már gyerekkorában is inkább a pikánsabb darabok érdekelték. „Mindig is imádtam a fehérneműket. Gyakran odalopóztam édesanyám szekrényéhez és felpróbáltam a fehérneműit. Még mindig meg van az a Fredericks of Hollywood melltartó, amit tőle loptam, egy igazi klasszikus a hetvenes évekből, imádon!”A márkahűségnek meg is lett az eredménye. A legújabb híresztelések szerint ugyanis lesz ő lesz a cég új reklámarca. „Mivel régóta nagy rajongója vagyok ennek a márkának, óriási megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek az idei Holiday Pin-Up Parade sztárja” – idézi Ditát a Contactmusic. A negyvenes évek pin-up lányait idéző szépségre amúgy már a Peach John japán fehérneműcég is lecsapott. A burleszk táncosnő meglehetősen magas fokon űzi a fetisizmust, ugyanis pasijait is aszerint válogatja meg, hogy milyen alsónadrágot hordanak. „Soha nem kedveltem az olyan férfiakat, aki a szűk, fehér alsót hordtak” – nyilatkozta Von Teese az Independent magazinnak.

Váló okok

Lehet, hogy ez a mutasd-meg-gatyád-megmondom-ki-vagy szabály bejön, ha randizni akar az ember, viszont a házassághoz kevés. Bár nem tudjuk, hogy Marilyn Manson milyen alsóneműt hord, ha hord egyáltalán, de az már kiderült, hogy a házasságuk teljesen más miatt futott zátonyra. Von Teese szerint a sokkrocker túl sokat bulizott, Mansonnak pedig az nem tetszett, hogy neje folyton panaszkodik életvitele miatt. A díva utólag bevallotta, volt egy másik dolog is, ami nagyon bántotta, rá kellett ugyanis jönnie, ha férjével marad, soha nem lesznek gyerekei. „Imádom a gyerekeket, de sajnos egy olyan emberhez mentem hozzá, aki nem lett volna jó apa. Még magára sem tudott vigyázni. Szóval alkalmazkodtam a helyzethez és meggyőztem magam arról, hogy nincs semmi rossz abban, ha nem lesz gyerekünk. Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Nem hiszem, hogy kevesebb leszek attól, hogy nem szülök gyereket. Az idő majd mindent megold” – nyilatkozta von Teese.

Meleg otthon

Bár a válás mindkét fél számára meglehetősen fájdalmas volt - Manson fejében állítólag még az öngyilkosság gondolata is megfordult -, azóta mindketten kiheverték a szakítást. Az énekes boldog új nője, Rachel Evan Wood oldalán, Dita Von Teese pedig örül, hogy végre feltekerheti a fűtést a lakásban, ami házassága alatt tilos volt. „Olyan jó érzés, hogy bármikor bekapcsolhatom a fűtést, ha úgy tartja kedvem. A macskáimnak is jót tesz. Nagyon érzékeny cicák, ha egy kicsit hűvösebb van, azonnal el kezd folyni az orruk.”