horoszkóp

A Nagy fogyás nagy botrányai: doppingtól a szexig

2008.02.12. 08:55
Rövidesen kiderül, ki adta le a legtöbbet: Edina, István vagy Péter. A lassan öt hónapja tartó műsorban volt már dopping- és szexbotrány, de persze igazi szerelem is született a címlaplánnyá lett Bogi és az elődöntőgyőztes Milán között.

Kedden este kiderül, ki nyeri a Nagy Fogyás fogyiversenyét. Milán, az elődöntő nyertese már nem szeretne tovább fogyni, azt vizsont nem tudjuk, hogyan áll a kérdéshez Edina, Péter és István, akik továbbra is versenyben vannak az értékes nyereményekért. A szeptember óta futó műsor minden hétre ellátta valami izgalmas hírrel a kíváncsi közönséget, ezek közül a legfontosabbakat válogattuk ki.

A trénerek harca és a doppingügy

A nagy fogyás lassan féléves történetének legnagyobb és állandó botránya Alexandra és Norbi feszült viszonya volt, amely egy hárommilliós GVH-bírsággal tetőzött, amelyet Schobert szerint Alexandrához közel álló szakértők véleménye alapján szabtak ki.

Schobert Norbert a műsor elején azzal vádolta ellenfelét, hogy engedély nélküli étrendkiegészítőkkel doppingolja játékosait. Béres Alexandra akkor azzal védte meg magát, hogy a paprika és egy indiai gyökér kivonatát tartalmazó készítmény sem nemzetközi, sem magyarországi doppinglistán nem szerepel és OÉTI-száma is van. Norbit ezután többszázezer forintra büntette a TV2.

Norbi kemény edző volt, de néha szalonnázott is a csapattal

Doppingügy folyt. köv.: Zsófi vallomása

A doppingügy pár hete újra előkerült, amikor Béres Alexandra egyik játékosa, aki nevét nem árulta el, egy közjegyzőnél tett nyilatkozatot arról, hogy a forgatás ideje alatt az a bizonyos étrendkiegészítő még nem volt bejegyezve az OÉTI-nél. A titokzatos játékos, akiről később kiderült, hogy a Nagy Fogyásból vetélése miatt kiszálló Zsófi, büntetőjogi felelőssége tudatában arról beszélt, hogy egyszer Béres Alexandra egy dobozt adott át egyik csapattársának azzal, hogy a kapszula étvágycsökkentő és nincs mellékhatása. Azt is kijelentette, hogy ha valaki rákérdez, mit szednek, mondják azt, hogy C-vitamin, mert a kapszula akkor még nem volt engedélyezve. Béres Alexandra csak annyit mondott, a tablettákat csupán két hétig szedték a játékosok.

Péter a fogyás előtt

Veszélyes párbaj

A két tréner meglepő módon egyetértett abban, hogy botrányosan veszélyes volt a sorozat egyik adásának párbaja, amelyben Péter és István azt mérték össze, ki fogy többet egyórányi szobabiciklizés után. Norbi szerint akár szívrohamot is kaphattak volna, de megúszták enyhébb lefolyású herbántalmakkal.

Alexandra versenyzői

Szex, szerelem

A műsorból természetesen a hormonok sem maradhattak ki. Az első nagy dobás az azóta is fülig szerelmes Bogi és Milán egymásra találása volt, majd jött Edina, aki leesett egy szalmabáláról, előtte viszont a szálloda mosókonyhájában szexelt egy biztonsági őrrel. A páros szálloda mosókonyhájában bújt el a kamerák elől, a tiltott szexre azonban mégis fény derült. Az affér miatt a Tamás nevű biztonsági őrnek kell távoznia, mert a műsor szabályai szerint a versenyzők nem érintkezhetnek a külvilággal.