A celebet nem izgatja a saját naptárán kívül másé, sőt amúgy sem izgatja senki más. Éli világát, és bár még nem kapott filmszerepet, szívesen játszana valamiben, amiben megmutatná, hogy milyen sokoldalú, azt se bánná, ha elcsúfítanák. Nem szerelmes, de ha az lenne, akár szülne is. Persze csak miután kiélte magát.

Bódi Sylvi készített elkészítette a maga 2010-es naptárát, viszont elmondása szerint nem nézte meg konkurens celebek alkotásait, mert ő nem rivalizálásból, hanem hobbiból, kihívásból és szórakozásból készíttette el a sajátját ugyanazzal a Tombor Zoltánnal, akivel Dukaiék.

„A saját naptáromon és a Playboy naptáron – amiben én is szerepelek –  kívül senkinek a naptárát nem láttam. Elsősorban azért, mert tájnaptárokon kívül semmi ilyesmi nem nem került a kezembe – mondja a Velvetnek. – Elég kritikus vagyok mással és magammal szemben is, de nem találkoztam velük. Különösebben nem érdekelnek más naptárok.”

Cameron sehol

Néhány éve a modell elvégzett egy egy hónapos gyorstalpalót a magyarországi New York Film Academy workshopját, és bár azóta nem kamatoztatta színésznői képességeit, úgy véli, hogy nagyon sokat tanult a szakmáról ezalatt a rövid idő alatt is. „Azóta sem kaptam egész estés hollywoodi filmszerepet, meg egyéb ajánlatokat szuperprodukciókba, viszont a fotózásban sokat segít, hogy egy kicsit beleláttam a filmek világába, meg a színészkedés lényegébe.”

„Ha megkeresnének egy olyan szereppel, amiben szívesen látnám magam, akkor tuti kipróbálnám, de ha ebben az életemben nem jön össze, akkor sem fogok eret vágni magamon” – mondja és hozzáteszi, legjobban valami pszichotrillerben tudja elképzelni magát drámai karakterként. Például egy Elemi ösztönt szívesen bevállalna. – „Vannak, akik szerint ez a dokumentumfilmes dolog testhez álló lenne. Meg szívesen kipróbálnék helyzeteket, amibe a való életben nem szeretnék kerülni, de egy film kedvéért beleélhetném magam. Egy hátrányos sorsú nőt például, akinek küzdenie kell a maga és a gyerekei életéért, vagy akit megerőszakoltak és talpra kell álljon, ilyesmi.”

Bódit egyáltalán nem zavarná, ha ehhez a sminkesek elcsúnyítanák, mert szerinte sokkal több van benne, mind mélységekben, mind magasságban. „Mostani helyzetemben ennek csak egy nagyon kis szegmensét tudom megmutatni, pedig nagyon jó lenne kipróbálni egyszer, mire vagyok képes.”

Jobb a wake, mint a snow

Jelenleg a munka tölti ki a mindennapjait, ami annyit tesz, hogy háziasszonykodik, és rendezvényeken vesz részt, fotózásokat vállal. „Most sajnos nem lehet wakeboardozni, pedig októberben még csúsztunk. Valahogy a snowboardot nem szerettem annyira meg, hideg van, be kell öltözni… Remélem, áprilisban már kinyit a pálya és akkor folytatjuk. Nem ám csak körbe-körbe megyek a pályán, már tudok ugratni, most a backrollt tanulom, ami valójában egy vízről indított szaltó. Rámpákon is csúszok, nagyon hardcore lettem, persze mivel most már profi edzőm van, így muszáj.”

Bódi Sylvi szerelméről legutóbb akkor hallottunk, amikor egy wakeboardos fiúval próbálkozott, azóta csönd van. „A táskám például itt van velem, de amúgy nincs partnerem. Nyitott vagyok arra, hogy szerelmes legyek, de nem görcsölök rajta” – mondja, de továbbra is úgy vallja, hogy azért kellene inkább külföldivel próbálkoznia, mert jobb lenne, ha a férfi semmit nem tudna róla, azaz nem lennének előítéletei sem, hanem csak önmaga miatt szeretné, így megfelelni sem kellene neki. Ettől függetlenül elképzelhetőnek tartja, hogy a közös gyökerek hiányoznának, annak ellenére, hogy angolul például jól beszél. „A POMPOM, a Túrórudi, a viccek vagy a Hupikék törpikék” – említi.

Pörgés után szülés

„Még van egy-két jó évem. Régen voltam jósnál, akkor azt mondták, hogy harminc körül lesz gyerekem, de most 29 vagyok, így idén teherbe kéne esnem, hogy ez összejöjjön.” – Kedves Ferenc egykori barátnője amúgy nem hagyja magát befolyásolni jósok által, de azért nyitott mindenre, és hagyja, hogy történjen minden úgy, ahogy. – „Akkor szeretnék majd gyereket, ha megtaláltam az apukáját. Szerintem ez egy férfihoz kötött dolog. De elképzelhetőnek tartom, hogy ha most megismerem a férfit, és ő rögtön gyereket akar, akkor belemegyek. Lassan végül is érik ez a dolog.”

Azért még elmeséli, hogy most sok minden más is van az életében, amivel foglalkoznia kell, hiszen még van mit kipróbálni. „Itt van rögtön a siklóernyőzés és imádom a bungee jumpingot is. Ha az embernek van egy gyereke az más, felelősséggel tartozik érte. Most úgy érezném, hogy fel kell áldoznom magam a gyerek miatt, de amint kipróbáltam már mindent: építettem karriert, extrém sportoltam és buliztam eleget, tehát ha majd tényleg szívből vágyom rá, akkor jöhet bármi.”

Bódi kivonult egy ideje a celebvilágból, balhék nem nagyon övezik útját, különösebb felhajtásra már nem vágyik. „Senkivel nem vagyok haragban, de ez a celebvilág kicsit felszínes a számomra, így ezekből a körökből nem sok barátom van. Néhány felszínes barátságot még így is ápolok, de az igaziak nem innen kerülnek ki. Mostanában amúgy is igyekszem kevésbé feltűnő dolgokban szerepelni, ilyen volt a namíbiai verseny, ahonnan most támogatok kisfiút a tanulmányaiban. De a globális felmelegedés is foglalkoztat, lehet, ez tényleg azt jelenti, hogy lassan kezdek felnőni.”