A Cétudatos Éva, a plasztikbomba Regina és a pornófilmes szerepléseit tagadó Lévai Adrienn mind kapcsolódnak az Erotika Parádéhoz, és mind híresek akarnak lenni.

A Való Világ 4-ben induló lányoknak előéletének utánajárva azt is gondolhatnánk, hogy a műsor készítői az Erotika Parádén és az idei Playmate-választáson szedték össze a női jelölteket. Az adatlapokat és a rövidfilmeket végignézve teljes a zűrzavar, a különböző kategóriában induló lányok közt nincs semmi különbség. A női jelöltek mindegyike rengeteget szeretkezik egy héten, némelyiknek ez is a hobbija . Akár naívaként, akár bombázóként, akár a törtető kategóriában indulnak a beszavazó show-kon, mindannyian rengeteget szexelnek, és ezt nem félnek hirdetni. Nem is gondolnánk, hogy a bombanők kategóriában induló Adriennt, a törtetők kategóriában már a Való Villába jutott Évát és a plasztikcicák kategóriában jelölt Reginát az Erotika Parádé és a Playmate választás köti össze. A kattintásokat csak 18 éven felülieknek ajánljuk!

Adrienn = Lévai Adrienn = Adryana Bunny

Azt már megírtuk, hogy Lévai Adrienn emlékezetkiesése miatt nem tudja felidézni a pornós múltját, de legalább következetesen a Való Világos adatlapján is tagadja azt. Azt írja, büszke arra, hogy a pornószakma egyetlen női háttérmunkása. Lévai Adrienn közönségszavazatot kapott az idei Playmate választáson, és Adryana Bunnyként ismert a felnőttfilmek rajongóinak körében. Igaz, mára felhagyott a szerepléssel, és inkább a kamera mögött tevékenykedik. A 2009-es tavaszi Erotika Parádé és Pornó Oszkár Gála háziasszonya volt, pornóforgatókönyveket ír, és a Popó Magazin főszerkesztője.

Kari Kata, Playmate, 2. helyezett

A címlap után a Való Világ 4-ben való szereplés nem csak Lévai Adrienn álma. A nyuszilányok közül Kari Kata, az idei Playmate-választás második helyezettje is be szeretne költözni a Való Villába. Kari Kata, Kata néven jelöli magát a bombanők kategóriában Lévai Adrienn riválisaként. Kata csendességével és természetes melleivel nyerte meg a Playmate zsűrijét. VV-s adatlapján a jelöltek közül ő az egyetlen, aki normálisan válaszolt a hányszor szeretkezel egy héten kérdésre: "változó" a válasza, nem úgy, mint a Villa Törtetőjének, Évának.

Éva bugyiban sétált az Erotika Parádén

A hétfő este beszavazott Céltudatos Éva a szexben is célratörő, adatlapja szerint hetente nyolcszor szeretkezik, mégis pasija nélkül költözik a luxusbörtönbe. Évi törtetése is az ismertségről szól, nem először próbálkozik azzal, hogy híres legyen. A 2009-es Erotika Kiállításon bugyiban mutogatta magát. Igaz, csak a Bár 2.0 valóságshow műsor révén került a Parádéra – nem egészen világos, miért volt rajta a 8-as szám, ha nem pornózott. “Évi nem pornózott. A Bár 2.0 műsor kapcsán hosstessként volt jelen a tavalyi Erotika Parádén. Később az Erotika Kiállításon is csak vendégként volt jelen" – mondta a Velvetnek Tomor András, a Tom Media ügyvezetője, a kiállítás szervezője. “Regina Moon, ő tényleg pornózott, még szopnék filmeket is bevállalt ” – tette hozzá az ügyvezető.

Regina Moon igazi profi és vállalja önmagát

Regina Moont megismerhettük már Horváth Hajniként a Blikk szépe versenyen, ahonnan pornós múltja miatt repülnie kellett. A neten keresgélve kiderül, Regina Moon 2007 óta szerepel pornófilmekben, forgatott Kovival és a Tom Médiával is. A Cool Night műsorban is szerepelt már, ahol arról csacsogott, a mellei érzéketlenek a simogatásra, és hogy ha a férfi nyugalomra vágyik, akkor ő térdel és szeret. A Való Világ 4-ben plasztikcica kategóriában jelöli magát, adatlapján felvállalja a pornózást. Szerepelt a Szex és New York felnőtt verziójában és nyomozott a Helyszínelő című népszerű sorozatból készült pornófilmben is. “Úgy emlékszem, én nem csináltam vele gangbanget. Szerettem vele dolgozni, precíz, pontos, megbízható lány” – nyilatkozta a Velvetnek Kovi Regina Moonról. “Nem gondolom, hogy kizáró ok az, hogy valaki pornószínész. Szerintem az egy kis plusz esély lehet, ha felvállalják a pornós múltat” – mondta arra a kérdésünkre válaszul Kovi, milyen esélyei lehetnek Reginának a szavazáskor.

A plasztikbomba kategóriában szintén jelölt szőke hajú Geronazzo Máriáról, Szandikáról egyelőre semmit nem sikerült kideríteni. Kovi és a Tom Média sem dolgozott vele, de Kovi szerint minden külső adottsága megvan a szakmához – Szandika az adatlapja szerint táncosnő.

A műsor az abszurd humorról szól majd, persze

A Való Világ 4 érdekessége, hogy bár a műsor készítői azt nyilatkozták, az abszurd humorra fektetik a hangsúlyt, a jelentkezők adatlapjait és a műsor reklámját elnézve minden a szexről szól majd. Az első beszavazó-showban Voksán Virág piros tangát küldött a fiúknak Moszkvából, Benkő Dániel pedig élőben megmutatta a farkát. A csatorna etikai kódexe szerint csak visszafogottan lehet jelen az erotika a műsorban, a jelentkezők adatlapját elnézve ezt a műsorkészítők sem hihetik el.