Olvasóink szerint a színésznőből lett ingatlanos rendelkezik a legcsodálatosabb dekoltázzsal a magyar celebnők közül. Konta Barbara első udvarhölgye a második gyermekével várandós Görög Zita lett, a harmadik helyen pedig Kocsis Orsolya végzett. A Barátok közt Tildái nagy meglepetésünkre nem taroltak, de így is maguk mögé utasították Csisztu Zsuzsát, és eredeti méreteit kissé módosító Gaál Noémit.

Bár Konta Barbara mostanában kerüli a nyilvánosságot, úgy tűnik, hogy nőies domborulatai mégis mély nyomot hagytak olvasóinkban. Önök szerint ugyanis kis hazánkban a híres hölgyek közül a Barátok közt egykori sztárjáé a legszebb kebel - vélhetően büszke és boldog - tulajdonosa. Alig 0.05-del maradt le tőle az éppen második gyermekével várandós Görög Zita. Természetesen számítottunk arra, hogy az egykori modell egy dobogós helyet csíp meg magának, hiszen már jóval azelőtt is a Velvet olvasóközönségének egyik nagy kedvence volt, hogy dekoltázsa a terhesség következtében még impozánsabb lett. Persze az élbolyból nem hiányozhatnak a playmate-ek sem. A férfimagazint Kocsis Orsolya képviseli, aki 2005-ben közönségdíjas lett az Év Playmate-je versenyen, és őt Bódi Sylvi követi a sorban, aki pedig három évvel korábban az első lett ezen a megmérettetésen.

Konta Barbara

Annak ellenére, hogy Kapócs Zsóka szeretné, ha mindenki komoly színésznőként tekintene rá, reméljük nem sértődik meg, hogy olvasóink őt is nevezték a Velvet házi kebel-szépségversenyére. Bár az első három közé nem került be, de azonos pontszámot ért el Szabó Erikával, akivel így karonfogva alkotják a középmezőnyt. Kicsit meglepett bennünket, hogy a Barátok közt szereplőjének elődje, Erdélyi Tímea csak a nyolcadik lett, és még Dukai Regina is megelőzte. Az egykori sorozatsztár keblével ugyan valóban régen találkoztunk valamelyik újság címlapján, de azt hittük, hogy a leszbikus csók és a meztelen férfihátsók megmentik őt.

Bár Csisztu Zsuzsa domborulatai még ruhával fedve is vonzzák a férfiak tekintetét, ez az irigylésre méltó külső jegy csak a kilencedik helyre volt elég. Utolsó helyen végzett a TV2 időjósa, Gaál Noémi. Ennyire riasztó lett volna a sztori az elcserélt implantámukról? Reméljük, hogy Kiss Ramónával sokkal kegyesebbek lesznek, amennyiben új melleinek köszönhetően talán ő is felkerül a listára a következő felmérésnél.

Magyar olvasónak magyar popsit!

Ezúttal a legszebb hazai celebpopsit keressük. Írja meg nekünk, hogy ön szerint melyik magyar női celebritás rendelkezik figyelemreméltó és formás fenékkel! Egyszerre természetesen akár több ismert hölgyet is nevezhet.