Mészáros Dóra két napot töltött Bulgáriában egy promóciós körúton. Negyvennyolc óra alatt ál-leszbikus kalandba keveredett egy bolgár playmate-tel, vendégül látta az ország egyik leghírhedtebb műsorvezetője, a transzvesztita Azis, és találkozott egy engedékeny rendőrrel, aki ismeri a nevét. A sztriptíztáncosnő emellett rengeteg lelkes rajongóval is összefutott, és ő is megállapította, a bolgár csajok valóban gyönyörűek.

Mészáros Dóra két napot töltött Bulgáriában, hogy egy kis hírverést csapjon az idei Eros Show-nak, amit április másodika és ötödike között rendeznek meg Szófiában. A rendezvényt az ugyanezen a néven futó romániai erotikakiállításhoz hasonlóan egy magyar tulajdonú társaság szervezi. „Bulgáriában nincsenek igazi pornósztárok, mivel ebben az országban egyelőre illegális a pornófilmgyártás. Így kiemelt figyelmet kapunk, amikor kimegyünk. A szervezők is nagyon komolyan veszik a dolgot. Nekem például saját testőröm volt, aki mindenhova elkísért” - mesélte a Velvetnek Mészáros Dóra.

A figyelem középpontjában

Az év legjobb európai sztárjának választott sztriptíztáncosnő szerint azonban nemcsak ennek, valamint az óriási promóciónak köszönheti, hogy rajonganak érte az emberek, hanem annak is, hogy más a hozzáállásuk. „Nagyon örülnek annak, ha valaki elmegy hozzájuk, és bolgárul elmond például egy rádióspotot. Az utcán rám köszönnek, és odajönnek, hogy dedikáljak. Még a rendőr is ismer. Az autópályán kicsit gyorsan hajtottunk, és sajnos leállítottak. Miután a rendőr benézett az autóba, rám köszönt, hogy Szia Dóra!, és büntetés nélkül továbbengedett. Kicsit szokatlan és mulatságos, hogy így sztárolnak, de természetesen jól esik” – nyilatkozta lapunknak Mészáros Dóra, akit természetesen a hazai közönség is értékel. Olvasóink például őt szavazták meg 2007 legjobb pornószínésznőjének.

A Bulgáriában töltött két nap természetesen inkább a munka, és nem a szórakozás jegyében telt. „A promóciós körutat egy rádióműsorban kezdtem, ami tulajdonképpen a Boros Lajos és Bocskor Gábor féle Bumerángnak felel meg. Ezután kamu paparazzó képeket készítettek rólam és a bolgár Playmate-választás tavalyi győzteséről. A helyi bulvárlapokban ez természetesen úgy fog megjelenni, hogy nagyon jóban vagyunk, egy kis leszbikus dologgal megfűszerezve. Majd a kinti FHM-be is készült pár fotó, este felléptem egy elit klubban a belvárosban. Aztán jöttek a különböző interjúk és az Azis Showba meghívtak. Ez tulajdonképpen a bolgár Esti Showder. Tegnap ment adásba, és négymillióan nézték” – mesélt élményeiről Mészáros Dóra.

A sztriptíztáncosnő, akiről pornóképregény is készül, közel három hete nem tudta magát kipihenni a különböző felkérések és feladatok miatt.„Március elején Münchenbe repültem, majd Milánóba kellett mennem egy ottani rendezvényre. Olaszországból vasárnap éjjel jöttem haza, kedden este pedig már Bulgária felé vettük az irányt. De mindez nem zavar, ugyanis nagyon szeretek utazni.” Mészáros Dóra, aki tavaly is hivatalos volt a rendezvényre, és idén is ellátogat majd a bolgár kiállításra, ezúttal Maria Belucci és Mya Diamond kísértében. Természetesen arra kíváncsiak voltunk, hogy Bulgáriában valóban hemzsegnek-e a formás hátsóval rendelkező hölgyek. „Nagyon szép lányok vannak kint. Szinte mindegyikükön észre lehet venni bizonyos jellegzetes vonásokat, mint például a széles száj és arccsont. Kicsit hasonlítanak Paris Hiltonra.”