horoszkóp

Mészáros Dóri 2007 pornószínésznője

2008.01.07. 20:51
Megkérdeztük öntől kit tart 2007 legjobb pornószínésznőjének, ön pedig hat versenyző közül Mészáros Dórát választotta. A második helyen Boróka Balls, a harmadikon Judy Nero végzett.

Korábbi cikkünkben szavazhatott arra, hogy kit tart 2007 legjobb pornószínésznőjének. A mezőnyben szerepelt Boróka Balls, aki szűzen kezdte pályáját, a nemrég férjhez ment Judy Nero, az orál Oszkárt nyert Janet Joy, a tavalyi év Pornó Oszkár nyertese Nikki Rider és a Skandináviában jéggé fagyott Monique Covet. Ő vesztett. Viszont Mészáros Dóra nyert. Meg is lepődött rajta.

"Mindig örülök, ha azt érzem, hogy az emberek kíváncsiak rám. Megtisztelő, hogy vették a fáradtságot és szavaztak. Az eredmény persze meglep egy kicsit, hiszen én nem dolgozom fiúkkal. Köszönöm mindenkinek." - nyilatkozta a sztriptíztáncos.

A könyvtáros-informatikus végzettségű sztriptíztáncosnő kellemes évet zár. Tavasszal a romániai Eros Show sztárvendége volt, és legjobb erotikus műsor kategóriában nyerte meg az első díjat. Ősszel pedig a legjobb európai sztárnak járó díjat vitte haza a zürichi Extasia 2007 erotikus kiállításról, ahol Tera Patrick pornószínésznő is megcsodálta műsorát. A sztriptíztáncos aki négy éve él boldog párkapcsolatban, tizenhét évesen csöppent a pornóiparba, de 2001 óta csak leszbi filmekben szerepel. Azt sem gyakran. Leginkább táncol, bár néha elege van a magyar közönségből.

A dobogó második helyére Boróka Balls, a harmadikra Judy Nero futott be.