horoszkóp

Ki a hét lúzere? A kutyapisilő vagy Will Smith?

2008.11.02. 21:00
Kielégületlenségében levizelte lakótársa kutyáját ahelyett, hogy hivatásos pisilőnek állt volna ahhoz a prostiközvetítőhöz, ahonnan Will Smith is rendelte a pasikat magának. De nem csak ők ketten kerültek fel a legfrissebb lúzerlistánkra. Kovi, Gáspár Laci, vagy a mésfél millióval lehúzott vén kufircoló legyen a hét lúzere? Döntse el Ön!

A hét azzal a wisconsini felajzott ipsével kezdődött, aki az elmaradt dugás okozta szomorúságában lehugyozta lakótársa kutyáját . Pedig az erkölcstelen viselkedéssel vádolt pisilőnek csak a Renata fedőnevű, luxusprosti-közvetítő hálózatot működtető madame telefonszámát kellett volna tudnia, és dühét máris ezer dollárokért élheti ki - mondjuk Jack Nicholson szőrös mellkasára .

No de a történet Nicholsonnal kiegészítve is smafu ahhoz képest, hogy a madame állítása szerint Will Smith például a fiúprostikra bukik . Ám ha be is bizonyosodik a pletyka, a mi kis rosszfiúnk nem is a homoszexuális vágyai miatt avanzsál ultralúzerré, hanem mert mindezt családja mellett teszi - és akkor még meg sem említettük a Szcientológiai Egyházat.

Illusztráció

Nem kell azonban átlépni a határokat, hogy feltöltsük a szavazólistát: Keleti Györgyi viszont kivételesen erről lemarad, szexvideós lebuktatása óta igyekszik inkább ő csőbe húzni másokat, így történhetett meg, hogy Kovács "Kovi" István nevét is méltán emlegethetjük. A playmate legutóbbi Tabu Rádiós alakítása olyan jóra sikeredett, hogy a producer örömmel rohant volna már a szerződésért , hogy közreműködésével végre ne csak pocsék felvételen csodálhassuk az eredetinek nem nevezhető idomokat. Keleti végül a Velvetnek elárulta, hogy csak szivatás volt az egész előadás, viszont nagyon élvezte Kovi lelkesedését. Pedig Kovácsnak aztán már tényleg mindegy, ki szerepel a filmjében .

Felkérhetné például egy produkció erejéig azt a kunszentmiklósi öregurat is, aki a rendőrségi jelentés szerint minimum félóráig biztosan bírja a strapát, és most úgyis pénzhiányban szűkölködik. A 80 éves férfit másfél millióval rövidítette meg alkalmi nőpartnere , kihasználva a bácsi naivitását.

Az meg már bizonyos, és egyben ciki, hogy még a kurvákkal is többet foglalkozik a sajtó, mint Gáspár Lacival. Ő meg, ha már szakmabeli sikerekkel nem tud címlapra kerülni, úgy gondolta, itt az ideje annak, hogy emlékeztesse az országot arra, hogy még létezik. És hogy az esemény valamilyen szinten mégis kötődjön a szakmához, egyszerűen csak találni kell valaki olyat, akivel mostanában tele vannak az újságok, és jó nagyot rúgni bele . Legalábbis ócsárolni, tehetségtelennek és rondának nevezni - hogy ne legyen belőle megint rendőrségi ügy.