Sztriptíztáncosnők vették kezelésbe Jáksó László személygépjárművét. A Rover hálás volt, csak úgy ragyogott a sok törődés után. A hölgyek viszont nem zárták szívükbe a volt tulajdonost.

Mészáros Dóra és Rácz Linda volt olyan kedves és vállalta, hogy szivaccsal és gőzborotvával kényezteti az elhanyagolt, és méltatlanul mostoha körülmények közé taszított Range Rovert. Az elszállítása során több ajánlatot is kapott gépjármű jelenleg egy Totalcar közeli telepen szedi össze magát, és miután felfújtuk a kerekeit egészen csinos lett a lányoknak köszönhetően.

Strange Rover néven becézett négykerekű megmozdításához először férfierőt kellett igénybe venni, amiben nem volt hiány, hiszen a Velvet Kommandó egyik tagja születése óta edzi a testét. Másfelől a lányok sem érkeztek egyedül, így nemcsak sofőr funkcióban tündököltek kísérőik. A lemosásához rengeteg sampon meg víz kellett, hogy a kitartást már ne is említsük. Mészáros és Rácz szerencsére nem ijedt meg a feladattól, sőt kihívásszámba ment, hogy mindezt erotikusan hajtsák végre.

A Rover bár már látott vendégül nőt, és az utasterét intim együttlétekre is használták, de karosszéria még nem tapasztalt ehhez foghatót. Mészáros Dórában a közmunka végzése közben felmerült az a gondolat is, hogy nyit egy topless autómosót, és hálózattá fejleszti, ha sokan rákattannak. A sztriptíztáncosnőnek nem ez volt az első ötlete, amiből úgy érzi, meggazdagodhatna: feltalálta már a gonosz emberek arcát ábrázoló vécépapírt is.

Visszatérve Roverünk kalandjára, a majd másfélórás műveletnek köszönhetően tiszta és jószagú lett a járgány. Ilyen állapotban várja, hogy a szívét nyitó slusszkulcsot magához szorítsa majd a hasonmásverseny győztese. Ha ön is beleszeretett a roncsba és testdublőre lehetne bármilyen - akár zsé kategóriás - celebnek, feltétlen adja tudtunkra.

Hasonlítasz valakire? Nyerj egy luxusterepjárót!

A Velvet, az Indavideó és az Indafotó keresi a legjobb magyar celebhasonmást. Ha úgy érzed, nagyon hasonlítasz valakire, készíts videót és töltsd fel az Indavideóra, vagy fotózd le magad és töltsd fel az Indafotóra. Csak egy dolgot ne felejts, a tagek közé felvenni, hogy celebhasonmas. Így, ékezet nélkül. Ha sikerült, küldd el nekünk a videód, fotóid linkjét, hogy semmiképp se veszítsük el az anyagod. Amellett, hogy híres lehetsz és te is kereshetsz heti kétezer fontot, mint a magyar Amy Winehouse még egy igazi, Jáksó Lászó által birtokolt luxusterepjáró, egy Range Rover is a tied lehet. Csak hasonlíts eléggé. Figyelem, a hivatásosokat kizárjuk!