horoszkóp

Angelina Jolie egyre kevésbé terhes

2008.02.28. 16:37
Most, hogy már látványos méretű hasát is megmutatta, nem hír többé, vajon terhes-e Angelina Jolie. Azt azonban még mindig lehet találgatni, pontosan hány gyereket is vár: az eddigi legnagyobb becslés a hármasikrek volt, most azonban csökken a számuk. Újabb szórakoztató tippek a Jolie-Pitt szaporulatról; a fantáziadús tippekbe már a fogadóirodák is beszálltak.

A Daily Mail exkluzív sztoriként tálalja, hogy Brad Pitt állítólag már beszél Jolie terhességéről, és ikerterhességgel is dicsekszik a barátainak, de nem három, csak két magzatot említve.

Nem annyi

A lapnak a pár egy barátjaként nyilatkozó forrás szerint „Brad eddig nem beszélt a terhességről, de hét végén úgy döntött, most már lehet. Mindenkinek ezt újságolja, és a munkáit is úgy akarja alakítani, hogy fel tudjanak készülni a szülésre. Ikreik lesznek, Angelina egészséges, ő [Pitt] pedig izgul, amiért megint apa lesz. Nem pont így tervezték ezt a terhességet, de mindenképp akartak még gyerekeket, és Brad szerint Angelina nagyon szerette volna, ha újabb közös gyerekük születik”.

Klikk!

Sőt, még annak is csak a fele

A The Sun ráadásul mindent máshogy tud: az ő informátoruk forradalmian új verziója az, hogy a párnak nem is ikrei lesznek, csak egyetlen gyereke, akinek ráadásul már a nemét is tudni: lány lesz, mint az első közös gyerek, Shiloh-Nouvel. A Sunnak nyilatkozó, a párhoz közel álló forrás szerint „Angelinának azt mondták, lánya lesz. Nagyon izgul”.

Ja, és nem is ott

Bár olyan információk is terjednek, hogy Jolie és Pitt a franciaországi Provence-ban vásárolt magának kastélyt, mert ott szeretnék felnevelni a gyerekeiket, sőt már szülni is odautaznak, a Mail forrása ezt is teljesen máshogy tudja: „Los Angelesben vagy New Orleansban fognak szülni, nem akarnak megint úgy elbújni a világ elől, mint Shiloh születésénél tették Namíbiában”.

Pittnek mindenesetre nem lesz egyszerű az idei éve: erre az évre eddig öt filmszerepet vállalt, hét másikban pedig producerként működik közre.

Természetesen az, amit a lapok meg nem nevezett forrásai állítanak, semmivel sem tényszerűbb, mint ha a Velvet azt állítaná, Jolie pónilovat vár. Sem az érintettek, sem sajtósai nem nyilatkoztak még közvetlenül a témáról - amit mégis, abban sem volt köszönet.

Senki többet?

Amikor a pletykák ilyen gazdagon burjánzanak, a fogadóirodák is beszállnak a játékba. A BodogLife nevű online bukmékeriroda weboldalán már egy egész listányi lehetőségre lehet fogadni a pár születenedő gyermek(ei)nek számával és nevével kapcsolatban. A dolgok jelenlegi állása szerint az ikerterhesség is erősen nyerőnek tűnik, de az egyszem lánygyerek illetve a lány ikerpár is jól áll, ezek 2:1 arányban fizetnek, tehát ezekre fogadtak eddig a legtöbben. Az, hogy az új Jolie-Pitt gyerek egyedül van és fiú lesz, már jóval kevesebb tétet kapott, így jobban, 9:4-hez arányban fizet. Az pedig, hogy ikerpár lesz, de különböző neműek, ötszörös pénzt hozha t a fogadóknak. A hármasikrek-tipp kevéssé valószínű, és ezt a játékosok is így gondolják, ezért ha mégis így történne, az tizenötszörös pénzt érne a fogadóknak. A bébiknek nem csak a nemére, de a nevére is lehet tippelni, ami pedig még inkább vaklövészetnek tűnik, de a fogadókat ez nem zavarja. Szerintük a Jane, a Shani és a Sarah nevek a legesélyesebbek (ami persze megint csak azt támasztja alá, hogy a legtöbbek szerint lány lesz a jövevény).