horoszkóp

Ki a hét lúzere: a megjátszós Hargitai Bea vagy Szalontai Ági?

2008.10.19. 21:00
A tendencia folytatódik, a magyar mezőny egyszerűen nem hagy lehetőséget sem a külföldi sztárocskák érvényesülésére. Hargitai Bea tartja magát a forgatókönyvhöz, és még mindig szereti az argentin sorozatszínészt, aki egy rádióműsorban pedig tagadta az egész románcot. Gáspár Bea férje teljesítményét kritizálja, Oláh Ibolyát pedig kirúgták az Aidából. Ön szerint ki érdemli a hét lúzere címet? Szavazzon!

Kábé egyetlen percig volt titok, hogy Hargitai Bea Senorita Szöszi című valóságshowjában előre megírt forgatókönyv alapján reagál spontánul a váratlannál váratlanabb kalandokra. Ezt most végre a modell szerelmét, a kolumbiai macsót alakító Alejandro Martinez is megerősítette, aki egy rádióadásban elmondta, kapcsolatuk tényleg szimplán munkakapcsolat. Persze a Velvet megkérdezte a szőke modellt is, ő azonban nem akarja elhinni, hogy a szerelme azt mondta volna, hogy nem is a szerelme.

Miután kiesett a Bár 2.0 versenyéből Szalontai Ági, elmondta, hogy fő célja, hogy a Playboy címlaplánya lehessen, pedig öccse szerint sokkal inkább szüksége lenne egy pszichológusra, akinek kibeszélheti a problémáit és a sérelmeit. Az óriásmellű modell elmondta, hogy újabb pornófelvételek már nem valószínű, hogy előkerülnek róla, ami nem túl hihető, hiszen korábban azt is tagadta, hogy egyáltalán köze lenne egyhez is.

Gáspár Bea egyáltalán nincs megelégedve férje teljesítményével. Győzike ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban korántsem remekel, még egy angolnát sem mert megfogni, és néhány kisebb békától is kiakadt. Gáspárné mindenesetre még hisz a férjében, reméli, hogy felül tud kerekedni a félelmein és abban is nagyon bízik, hogy nem lesz botrány abból, hogy egy csomó pénzt elszórt, míg Győzike távol volt.

Nézze meg a versenyzőket!

A szöveg az fontos

Szerda este elsőként küldték haza a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból Szabó Patríciát. A Cosmopolitan főszerkesztője a műsor során az elvárttal ellentétben nem a bátorságát bizonyította, hanem azt, hogy egyáltalán nem tud hangosan olvasni. Rossz technikáját a műsorvezetők is észrevették, és Vadon János a következő kérdéssel fordult hozzá: „Ismeretlen szöveg olvasása általános iskolában? Hiányoztál?”. Szabó Patrícia erre csak annyit mondott, „14 éve vagyok újságíró, kicsit fura lenne, ha nem szeretném a betűket”.

Oláh Ibolya szerepet kapott az Aidában, azonban nem maradhatott sokáig a társulatban, mivel a producer kitette a szűrét, miután nem vállalt el egy fellépést a Fővárosi Nagycirkuszban. Az énekesnővel korábban is voltak már gondok, előfordult, hogy elfelejtette a szövegét és arra is volt precedens, hogy melegítőben állt színpadra. Az énekesnő a döntést elfogadta ugyan, de arra már nem érzett késztetést, hogy kilátásba helyezzen némi változást a hozzáállásával kapcsolatban.

Csak semmi álszentség

Angelina Jolie megvette legidősebb gyerekének, a 7 éves Maddoxnak élete első kését. A színésznő köztudottan rajong a késekért, és valószínűleg szeretné, ha gyerekei is hasonlóképpen éreznének. Jolie elmondta, hogy gyerekeit felvilágosította a szabályokról és arról is gondoskodik, hogy a gyerekek kezébe adott pengék semmiképpen se lehessenek élesek, és ha sérülést is okoznának, legalább ne legyen komoly.

Nézze meg a versenyzőket!

Britney Spears miután sikeresen összeszedte magát az elmúlt pár hónapban, elkészítette a decemberben megjelenő lemezének első videóklipjét. A Womanizer című szám egyből az első helyre került a slágerlistákon, azonban a YouTube videómegosztó oldal korhatárossá tette a dal klipjét, a rajongók legnagyobb felháborodására. A fanatikus Britney Spears rajongók ezért elhatározták, hogy elárasztják leveleikkel a YouTube üzemeltetőit, melyben panaszt nyújtanak be a megcímkézés ellen, mivel szerintük álszent módon cenzúráznak.

Ha egy álom elúszik

Megeshet, hogy Vilmos herceg barátnője, Kate Middleton elbukta a királyi családba való bekerülést, ugyanis néhány napja lefényképezte néhány fotós, amikor vezetés közben telefonált. Ebből még nem lenne akkora baj, hiszen a lány szerencsére nem okozott balesetet. Azonban a brit törvények szerint, aki vezetés közben mobilozik, azt akár két év börtönbüntetésre is ítélhetik, és Middleton sittes múltját nem valószínű, hogy jó szemmel nézné Erzsébet királynő.

Tizenkétezer euró helyett 22,5 euróért kellett eladnia jachtját egy német férfinak. A hajótulajdonos egy német aukció oldalon hirdette 6 méteres hajóját, azonban az árveréshez elfelejtett minimumárat megadni, így sikerült elbuknia majdnem hárommillió forintot. A férfi ugyan megpróbált elállni az üzlettől, azonban a törvények értelmében nem volt erre módja.

Lustaság, félegészség

Egy brit férfi kiérdemelt a az Észak-Britannia leglustább embere címet. Kevin Pyle azzal szolgált rá erre a nem túl megtisztelő elismerésre, hogy autóban ülve sétáltatja kutyáját. A férfi egyáltalán nem hajlandó gyalogolni, csak a kocsiig, de a kutyával így se megy többet, mint 800 méter. A férfi fia elmondta, hogy ő vezeti a kocsit, apja azt sem hajlandó megtenni, ami valahol szerencsés, hiszen vezetés közben igen balesetveszélyes lenne kutyát sétáltatni.