horoszkóp

Ki a hét vesztese: Pákó, Hajdú vagy Britney Spears?

2008.02.03. 19:00
Kapcsolódó cikkek (1)
A magyar hírességek ezen a héten lúzerságban bőven lepipálták a külföldieket: az egyik rasszizmussal viccelődött, a másik mozgássérültek helyén parkolt, a harmadik simán otromba, a negyedik meg a kutyájával készített interjút gügyörögve. Viszont mégis lehet, hogy szegény Britney Spears mindannyiukat lenyomja egymaga.

Önökön múlik, hogy a karlengető Pákó, a faragatlan humorú Fábry, a Tigi-kutyát interjúvoló Dundika vagy pedig a mozgássérültek helyén parkoló, majd dízel helyett benzint tankoló Hajdú lesz-e a hét lúzere. Szavazhatnak viszont másképp is, hiszen Britney Spears épp elég indokot ad a hét vesztese cím elnyerésére: kétségbe vonták beszámíthatóságát, és ideiglenesen a szüleire bízták a vagyonának felügyeletét.

Fekete Pákó zsidózott, cigányozott, és a karlendítést is megtanulta a héten, amit videóra is vett a Bombagyár. Az interjú után a csokifaszkedvelő énekes boldogan távozott egy Hitlert ábrázoló pólóban. Amikor aztán rájött, hogy mindezt nem kellett volna, előadta, hogy őt valójában túszul ejtette a hét feketébe öltözött ember, és fogalma sem volt arról, hogy kik azok az emberek, akiknek interjút ad. Emiatt egyébként az ATV azt fontolgatta, hogy nem adja le a szokásos vasárnapi Frizbi-adást sem, amelyben szembesíteni akarták a nigériai énekest és Tomcatet (a felvételt végül leadták).

Fábry Sándorról régóta ismert, hogy nem a kifinomult stílus mintapéldája, amit most egy feljelentőnk is bizonyított a beszámolójával. Fábry a műsorának felvételén példásan osztotta az egyik munkatársat, aki rosszul tartott egy súgócetlit, és kirúgással fenyegette meg őt. Az Esti Showder producere, Kovács Kristóf viszont azt mondta, hogy a műsorvezető ilyenkor csak humorizál. Vajon Fábrytól kérdezte már valaki egy egész tévéstáb előtt, hogy „miért akar a showbizniszben dolgozni”?

Dundika a saját naptárának az elkészítése után riportert játszott, és teljesen lefáradva a saját kutyáját interjúvolta. Miután a kutya rá sem bagózott, aprókat vakkantgatva más interjúalany után nézett, és vég nélkül, heherészve csacsogott a saját hajáról meg egy ásványvízről. A videót akkor nézze meg, ha a világon semmilyen értelmes tevékenységet nem tud kitalálni a következő négy percre.

Az önmagát macsóként menedzselő Hajdú Pétertől nem is vártunk mást, mint hogy Mercedesével a mozgássérültek helyén parkol. A műsorvezető egy bevásálórközpont egyetlen üres parkolóhelyére telefonálás közben tolatott be, és nem izgatta különösképpen, hogy az a mozgássérülteknek fenntartott hely volt. Egy láthatatlan erő viszont elégtételt vett Hajdún, aki három nappal később, szintén telefonálgatás közben benzint tankolt a dízel autójába.

Mindezek után jöjjön eheti egyetlen külföldi versenyzőnk, Britney Spears. Sorozatos botrányai után az énekesnőt három napra a pszichiátriára utalták, mert kóros elmeállapotot mutattak ki nála. Ez azt jelenti, hogy lehetséges, hogy nem beszámíthatónak fogják minősíteni, és pénteken a jogi felügyeletét is a szüleire bízták egy bírói döntés értelmében. Spears a University of California Los Angeles (UCLA) pszichiátriáján dühöngött, amikor megtudta a hírt, és még azt is megkérdőjelezte, hogy ki is az ő családja. Jár neki legalább egy hét lúzere-díj?