Paul McCartney és Mills válóperében újabb tárgyalást tartottak, ahol a volt modell tolókocsiban jelent meg. A 8 órás csatározás után is úgy tűnik McCarney nem tud annyit fizetni, hogy Millsnek ne legyen kedve kiteregetni a családi szennyest.

Sir Paul Mccartney és Heather Mills tegnap nyolc órán keresztül vitatkozott válóperes tárgyalásukon, de nem sikerült dűlőre jutniuk. Millsnek ugyanis esze ágában sincs hallgatst fogadni: a Daily Mail szerint akár 14 millió fontról is képes lenne lemondani csak azért, hogy megírhassa az élettörténetét és hogy talk showkban szerepelhessen . Azonban Paul McCartney-t és jogász csapatát nem sikerült meggyőznie Heather Mills ügyvédjének arról, hogy ezzel mindenki jól jár.

A táncolás még ment műlábbal

A pár külön érkezett a bíróságra - a Daily Mail fotói szerint a volt modell igen hatásvadász belépővel, egyenesen tolókocsiban. Igaz, hogy pár éve térd alatt amputálni kellett a lábát egy autóbaleset miatt, Mills azonban eddig soha eddig nem használt tolókocsit, még mankót sem. Arról nem is beszélve, hogy márciusban még az amerikai Dancig with the Stars című tánc-showban is indult.

Mills ki akar tálalni

A 65 éves Beatles legenda 50 millió fontot (kb.17, 5 milliárd forint) ajánlott Millsnek, ezen felül gyermektartásdíjat is figyeztne közös gyermekük, Beatrice után. Mills viszont inkább 15 millió fonttal kevesebbet kérne, ha kitálalhatná a sajtónak magánéletük minden részletét egy önéletrajzi regényben és talk showkban. Az újság egyik forrása szerint: "Egész egyszerűen nem tudnak megegyezni. Biztos sok kérdésben van ez így, de valószínűleg a titoktartás kérdése az egyik olyan sarokpont, amiben abszolút nem értenek egyet." Ebben a témában nehéz is lesz közelíteni az álláspontokat, mert Mills a jövőjét próbálja biztosítani azzal, hogy milliókért eladja házasságuk intim részleteit, McCartney pedig nem akarja a nyilvánosság elé tárni ezeket.

A nyolc órás csatározás után, délután négykor külön-külön hagyták el a bíróság épületét, és egyikük sem nyilatkozott a sajtónak. Paul McCartney szokásához híven a győzelem jelét mutatta a fotósok felé, Mills pedig eltakarta az arcát, hogy ne tudják lefényképezni.

Pénz, pénz, pénz

Paul McCartney vagyonát 825 millió fontra (kb.289 milliárd forint) becsülik. Pusztán ez a nyolc órás tárgyalás egymillió fontba fog kerülni nekik (kb. 357 millió forint) és a Daily Mail szerint ha lezárul az ügy valószínűleg minden idők egyik legdrágább válópere válik majd belőle.

A 39 éves Heather Millst, aki korábban topless modell volt - egyesek szerint inkábbluxusprosti - sokan azzal vádolják, hogy a szétbomlott házasságukat csupán egy aranybányának tekinti és szereplésre vágyik, meg persze az ezzel összekaparható milliókra. Az köztudott, hogy kissé nagylábon él úgyhogy muszáj, hogy legyen mit a tejbe aprítania. Míg Angliában inkább ellene fordult a közhangulat, Amerikában ez egy csöppet sem érdekli az embereket. Már szerepelt a népszerű amerikai talk showban, a Larry King Live-ban, ahol műlábát élő adásban levette, és a "Dancing with the Stars"-ban istáncolt .