A két hónapja látványosan újra egymásratalált pár a múlt héten már gyereket akart, két napja eljegyzésről volt szó, ma pedig már nincsenek is együtt. Igaz, hivatalosan eddig se voltak, Kate Hudson meg egyenesen azt állította, esze ágában sincs randizgatni, mikor elfoglalhatja magát a fia nevelgetésével. Egy szövevényes szerelem kronológiája, avagy semmi nem az, aminek látszik, a gyémántgyűrűt is beleértve.

Alig két hónappal azután, hogy ismét sülve-főve együtt vannak, ismét szakított Owen Wilson és Kate Hudson. A dolog már csak azért is tűnik lehetetlennek, mivel a páros még márciusi kibékülését sem erősítette meg, ennek megfelelően a szakítás témájában sincs hivatalos nyilatkozat. A pletykát azonban nem csak az ilyenkor mindig készségesen nyilatkozó "közelálló források" erősítették meg, hanem a People azon megfigyelése is, miszerint május 9-én Hudsont egy bostoni bárban látták egyedül, míg Wilson ugyanezen a héten a New York-i éjszakai bárokat turnézta végig. A külön bulizgatást még indokolhatná, hogy Hudson jelenleg Bride Wars című filmjét forgatja Bostonban, míg Wilson a héten fejezte be a Marley & Me című darabot Jennifer Anistonnal Miamiban; a US Magazine online kiadása azonban ma mindezt egy közeli ismerős állításával überelte: "Kate és Owen már nincsenek együtt".

Hivatalosan együtt se voltak

A két színész 2006-ban, a You and Me and Dupree című film forgatásán jött össze, pár héttel azután, hogy Hudson otthagyta férjét, a zenész Chris Robinsont, akitől hatévi házasságuk során Ryder nevű kisfia is született. Következő évben, 2007 májusában azonban szakított a színésszel is, állítólag azért, mert Wilsonnak esze ágában se volt megállapodni. Augusztusban Owen Wilsont öngyilkossági kísérlet miatt szállították kórházba: a barátai szerint amúgy is depresszióval, valamint mindenféle függőséggel küzdő színész állítólag felvágta az ereit.

Itt még együtt

Hudson ekkoriban már Dax Sephard nevű kollégájával járt, akivel pár héttel korábban ismerkedett meg egy forgatáson. A pletykák szerint Wilsonnak ez tette be a kaput, de ezt az érintett azonnal cáfolta - majd Hudson kirúgta Sephardot és ismét egyre több időt töltött lábadozó expasija lelkének ápolásával.

Bár hivatalosan azóta sem erősítették meg, hogy együtt volnának, az elmúlt hónap eseményekben bővelkedett: a pár először összeköltözést tervezett, majd Wilson bemutatta a szülőknek Hudsont, és kijelentette, házasságot és gyerekeket tervez vele. Az állítólagos románc vad burjánzását az se hervasztotta, hogy Kate Hudson kijelentette, nevetséges, hogy a lapok mindenféle pasikkal hozzák őt össze, miközben őt igazából csak fia nevelése érdekli, és esze ágában sincs randizgatni. Amikor pedig múlt héten a színésznőt egy méretes gyémánt(nak látszó) eljegyzési(nek látszó) gyűrűvel a kezén fotózták le a paparazzók, sajtósai azonnal kijelentették: "egyáltalán nem volt semmiféle eljegyzés", a gyűrű pedig csak egy kellék a forgatásról, amit Hudson magán felejtett.

Bedőlt

Az együttjárás hírét tagadó Hudson és a félrevezetőnek bizonyult eljegyzési gyűrű után persze a szakításról szólva is kétféle iskola képviselteti magát. Az egyik szerint a pár kapcsolata soha nem is volt komoly: "Ez mindig is egy ilyen laza és nyitott dolog volt köztük, egy percig se komoly, és főleg nem monogám" - idéz egy bennfentest a lap.

A másik verzió szerint azonban Wilson teljesen ki van borulva, és ezt csajozással próbálja kompenzálni. "Nagyon csúnya szakítás volt. Owen azt mondta, nagyon durván sikerült. De most nem akarja elhagyni magát, szeretne minél gyorsabban túllenni rajta" - nyilatkozta a színész egy ismerőse a People-nek. A lap megfigyelése szerint Wilson komolyan veszi a búfelejtést, New Yorkban például már nem egyedül mulatott, hanem két ismeretlen nő társaságában. "Nagyon közvetlen volt a csajokkal, szemmel láthatóan fűzte őket, és látszott rajta, nagyon jól érzi magát velük" - mondta el a bár egyik vendége a lapnak. A színész másnap a Butter nevű klubban folytatta, ahol "egy szexi szőkével dumálgatott", míg Hudson mindeközben egy barátja szerint "tök hülyének érzi magát, amiért egyáltalán komolyan vette ezt az egészet".