Sharon Stone bugyit villantott Cannes-ban

2008.05.22. 12:55
Bár a francia tengerparton épp a 61. filmfesztivál zajlik, vannak, akik ide is villantani jöttek. Lily Allen és Angelina Jolie után most Sharon Stone mutatott a kelleténél többet, bár 50 évesen már van olyan érett, hogy bugyit viseljen.
Klikk!

A cannes-i kikötőben egymást érik a luxusjachtokon rendezett partik, a filmszínésznő is Roberto Cavalli hajóján töltötte a tegnap délutánját. Azt is tudjuk, mit viselt: egy könnyű, szürke-fehér koktélruhát, alatta testszínű tangával - ez utóbbi akkor derült ki, amikor a színésznő kiszállt a motorcsónakból érkezéskor. Azt is tudjuk, mit nem viselt: melltartót. Ezt szerencsére nem kellett külön megmutatnia, látszott.

Az 50 éves Stone azért gondoskodott némi rejtélyről is: egész délutánját egy ismeretlen, ősz hajú férfit ölelgetve töltötte, akivel láthatóan meghitten beszélgettek és nevetgéltek - írja a Daily Mail. A piros mellényt, fehér inget viselő ismeretlenről egyelőre semmit nem tudni, ahogy Stone szerelmi életéről sem: Phil Bronsteinnel, a San Francisco Chronicle főszerkesztőjével történő 2004-es szakítása óta hivatalosan nincs senkije.

Nézze meg képeinket!

"Leszarom, hogy szeretnek-e"

Az utóbbi években leginkább három örökbefogadott fia nevelésével foglalja el magát: Roan Joseph épp ma nyolc éves, Laird Vonne három, Quinn Kelly pedig kettő. Rajtuk kívül nagyon kevés ember tudja eléggé érdekelni ahhoz, hogy beengedje őket az életébe.

"Mindenkitől megszabadultam, aki nem az én oldalamon áll, akik nem voltak igazi barátok. Már nem randizom olyan pasikkal, akik nem szeretnek igazán, és akik nem tesznek jót nekem. Bárcsak ne tartott volna ilyen sokáig, hogy erre rájöjjek! Most már meg merem tenni, és el se tudom mondani, mennyire felszabadító érzés ez. Engem lehet szeretni vagy nem szeretni, és ha valaki nem szeret, akkor bocs a szóért, de leszarom" - mondta el egy interjújában nem sokkal 50. születésnapja után.


Stone legemlékezetesebb alakítása az Elemi ösztönben

Bővelkedik látnivalókban

Cannes az idén bővelkedett a fesztiválprogramon kívüli látnivalókban: Lily Allen angol énekesnő először egy strandon, majd a Forma1-es nagyfőnök, Flavio Briatore yachtján mutatott a kelleténél többet magából. Angelina Jolie - nem szándékosan bár, de - szintén beállt a cicivillantó mezőnybe, majd a mindig beváló leszbicsókkal próbált érdeklődést generálni Changeling című filmje bemutatója iránt.