horoszkóp

Megérdemlik egymást, mint Winehouse meg a férje

2009.04.05. 17:35
Travis Barker és exneje már épp újraházasodni készültek, mígnem rendőri kiszállás keretében ismét szakítottak, Rihannát viszont egy kiadós verés sem biztos, hogy el tudta téríteni Chris Browntól. Drew Barrymore egy év kihagyás után kezdte újra exével, Pamela Anderson meg válásuk óta is mindig exférjéhez fordul, amikor épp nincs pasija. A mindentvivő drogos páros, Kate Moss és Pete Doherty viszont sajna úgy tűnik, már tényleg a múlté, pedig ők legalább annyira megérdemelték egymást, mint Amy Winehouse és férje. Ön szerint kik azok, akik soha nem fogják abbahagyni a se veled-se nélküled játszmát?

Drew Barrymore két hete újra összejött Justin Longgal, akivel 2008 nyarán szakított, a meg nem erősített pletykák szerint azért, mert akkor még javában az azelőtti exet szerette. A jelek szerint a késleltetett reagálású színésznő most ért oda, hogy közel egyévi különélés után beleszeressen Longba, és ezúttal szerencsés együttállásként épp nem is volt új pasija, hogy bonyolítsa a helyzetet. Persze nem csak ő dönti el nehezen, most akkor akarja-e vagy sem a másikat.

A napokban például rendőröknek kellett kiszállniuk Travis Barker és exneje, a volt szépségkirálynő Shanna Moakler otthonához, ahol a nemrég újra épp összejött pár túl hangosan intézte exházastársi vitáját. Barker és Moakler a Blink 182 gitárosának tavalyi repülőgép-balesete után melegedett ismét össze, mikor az aggódó exnej - akivel 2006-os válásuk óta amúgy is gyakran látták a zenészt - olyan odaadóan ápolta volt urát, hogy végül ottragadt nála. A legutolsó hírek már az újraházasságról szóltak, de keddi összezördülés óta most ismét épp a szakítós verzió játszik náluk, bár az eddigiek alapján ez is csak ideiglenesen tekinthető véglegesnek.

Egy időre a pasija, Chris Brown által rendesen helybenhagyott Rihanna is megbocsátott vőlegényének, ám jóelőre kikötötte: a jövendőbeli esetleges újabb pofonokért már komoly tarifát számol fel. Később ugyan felreppent egy olyan hír is, hogy az énekesnő mégis meggondolta magát, és a 10 millió dollárt sem bánva ismét kidobta verőlegényét, de nem kizárható, hogy ebben a történetben sem ez lesz az utolsó fordulat: egyelőre sem ők, sem a sajtósaik nem hajlandóak egyik verziót sem kommentálni, sem megerősíteni.

Jennifer Aniston és John Mayer nevű zenésze is ismét a szakítás fázisában járnak, amire jól értesült bulvárfogyasztó „ehh, volt már!” felkiáltással legyint, mert igen, a pár tavaly nyáron ezt egyszer már eljátszotta. Akkor csak pár hétre. Viszont akkor is ugyanezzel az indokkal: miszerint Aniston már gyerekre vágyna, Mayer viszont (még mindig) korai vállalásnak érzi ezt. Persze a bulvár-univerzumban kevés dolog biztos, ahogy az sem, hogy a Anistonnak valóban a családalapítás volna ennyire sürgető, vagy esetleg csak most érett be az a januári sztori, mikor Mayert egy ismeretlen szőkével látták, állítólag igen meghitt szituációkban.

Owen Wilson a jelek szerint életét is képes kockáztatni a szeretett nőért: tőle legalábbis merész húzásnak mondható, hogy immár harmadszor kezdte újra Kate Hudsonnal - annak ellenére, hogy első szakításuk után még meg akart halni. A pár először 2007 nyarán, közel egyévi szerelem után szakított, majd Wilson öngyilkosságot próbált elkövetni és felvágta az ereit, bár tagadta, hogy ennek Hudson elvesztése lett volna az oka. Miután Wilson kicsit összekapta magát, mindketten másokkal próbáltak vigasztalódni – Hudson például Lance Armstrong biciklibajnokkal -, de 2008 elején ismét összejöttek, annyira, hogy májusban már eljegyzésről szóltak a hírek. Esküvő helyett azonban ismét szakítás következett, igaz, Wilson ezúttal már nem annyira akart belehalni, beérte azzal, hogy Hudson-klón sztriptíztáncosnőket hajtott az éjszakában. A pár idén február elején jött ismét össze, és mivel az esküvői pletykák múltkor nem hoztak szerencsét, ezt a programpontot most át is ugorták, és azonnal a családalapítási próbálkozásról szólnak a hírek.

Pamela Anderson és Tommy Lee, a Mötley Crüe rosszéletű gitárosa két esküvő után utoljára már több mint tíz éve váltak el, de két fiuk közös nevelésének érdekében azóta is kiegyensúlyozott kapcsolatban vannak. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy állandóan tagadniuk kell az újraösszejövős híreket, a cáfolatokat azonban időnként megcáfolja, amikor egyszer-egyszer szenvedélyesen csókolózni látják őket. Pár éve egy újraesküvőről is szó volt már, amiből persze nem lett semmi (Anderson azóta két kérészéletű házasságot is lezavart), de a félreérthető hírek azóta is időről-időre felbukkannak.

A Velvet kedvenc dzsankipárja volt a kokózós Kate Moss és heroinista pasija, Pete Doherty, akik számos bizarr akcióval, valamint jópár szakítással és kibéküléssel kerültek a mezőnybe az együtt (és néha külön) eltöltött két és fél évük alatt. Igaz, Moss már több mint egy éve pótolta drogos zenészét egy vega másikkal, de az új, Jamie Hince sose tudná felvenni a versenyt Doherty extravagáns hülyeségével, úgyhogy szívünknek továbbra is a Moss-Doherty együttállás jelenti az ideális bulvár-álompárt.

Hasonló csapásokon jár Amy Winehouse és férje, Blake Fielder-Civil, az ő sztorijukat csak azért nem szeretjük, mert Wino amúgy zseniális énekesnő volna, csak ezt férje hatásának köszönhetően szinte már mindenki elfelejtette. Bár Fielder-Civil állítólag benyújtotta a válókeresetet, neje egyelőre egyszerre akarja visszaszerezni, illetve ír elbocsátó szép üzeneteket FaceBook-oldalán arról, hogy "ha szereted, tudnod kell elengedni" - az álláspont naponta változik, függően attól, épp melyik lap ír róluk.