A színésznő első helyezésén talán az is nyomott, hogy ismét szingli, míg Fox és Bündchen épp a férjhezmenés felé masírozik. A Details magazin, akik szerint ők a három legszexibb nő, mindenesetre egy férfiakat célzó sajtótermék, úgyhogy nem biztos, hogy ilyen apróságokra figyeltek az értékelésnél.
20040228 zzh f05 621

A Details férfimagazin idei Legszexibb Hollywoodi Celebcsaj-szavazásán a már szinte mindenhol szexicsajnak választott Megan Fox csak második helyre szorult Brad Pitt exneje, Jennifer Aniston mögött. A színésznő értékelésén talán az is dobott, hogy épp a napokban rúgta ki ismét John Mayer nevű zenészét, de az sem kizárt, hogy a tavaly előkerült, illegálisan készült csöcsösnaptár-fotói, esetleg az egy szál nyakkendőben címlapfotózós új imidzse hatott ennyire az olvasókra.

Aniston mögött Megan Fox végzett, aki komoly filmművészeti munkásságával alapozta meg jócsaj-imidzsét, amikor egy éve egy horrorfilmben pucéran fürdőzött: azóta valahogy minden szexinős szavazáson előkelő helyen végez. A harmadik, Gisele Bündchen meg modell, úgyhogy szakmai kötelessége, hogy fehérneműs és fürdőruhás fotókon tűnjön fel, és mivel a világ legjobban kereső topmodellje, ezt sokszor meg is teszi, van miből válogatni.

bm pinto efg1813 01

A meglepetés erejével hathat a negyedik helyen végzett Frieda Pinto, aki első említésre méltó filmszerepében rögtön egy Oscar-díjas filmben tűnt fel: ő a Danny Boyle Slumdog Millionaire-jének (itthon Gettó Milliomos) női főszereplője, ami persze nem sokat számítana, ha nem nézne ki jól. Persze mivel India egyik legígéretesebb fiatal modelljeként került a filmbe, ezen nem lehet annyira csodálkozni, azon esetleg inkább, hogy máris Woody Allen következő filmjében kapott szerepet Sir Anthony Hopkins oldalán, és Bond-lányként is szóbakerült a neve. Az ifjú színésznő egyelőre legalább ennyire meg van döbbenve az egésztől: "Ez egy ritka szerencse, és még meg kell tanulnom kiélvezni minden pillanatát. És leginkább: egy kis levegőhöz kéne jussak!" - viccelt a Brit-Asian.com-nak adott interjújában.

Az ötödik helyezett Kim Kardashian amerikai tévés személyiség, ami azt jelenti, hogy bulikirálynő, realityshow-hősnő, vetkőzött már férfimagazinnak, és természetesen neki is volt már netre került szexvideója. Csak abban tér el Paris Hiltontól, hogy nincs mögötte milliárdos családi vagyon (bár az apja O.J. Simpson védőügyvédje volt, és mivel sikerrel mentette fel a sportolót a teljesen nyilvánvaló feleséggyilkosság vádja alól, nyilván nem keresett rosszul). A szőke botsáska Hiltonnal ellentétben viszont Kardashian a vérbő barna karakter, és mint ilyen, valóban dögös jelenség. Ezért aztán míg Hiltont a fel- majd eltűnő dekoltázsa miatt csesztetik az amerikai tabloidok, addig Kardashiannek állandóan a fenékmérete (vagy most épp a cellulitisza) van terítéken. A jelek szerint azonban a férfimagazinok olvasóközönségének sokkal inkább bejön egy markolnivaló méretű segg, mint a nem létező cicik.