horoszkóp

Uri Geller megbizseregtette a pornóst

2008.05.21. 12:55
A nemrég még genitális herpesszel küzdő Cayenne Klein pornószínésznő lefotóztatta magát Uri Gellerrel. Állítólag előtte bizsergett.

Uri Geller hétfő este épp japán kosztot vacsorázott, amikor rárontott Cayenne Klein pornószínésznő, és a kamera elé állította. Ismerős a pornós neve? Nem, nem egy újabb módosított celebnév, csak a kicsi a bors. Ugye, fáj? Mi is percekig fogtuk a fejünket, mikor a kolléganőm kimondta a felvett név lehetséges megfejtését.

A pornós egyébként Ricardo Soli modellje. Tudják, azé a fickóé, aki a nemrég Barcelonába költözött Boróka Balls karrierjét és szerelmi életét is egyengette. Cayenne Kleinnel már tavaly is találkoztunk egy castingon, akkor nem egy mentalistát ölelgetett, hanem genitális herpeszéről mesélt. Videón.

A borsocska és a mentalista

De térjünk vissza a vécézést jógával támogató Gellerhez, meg a nagy találkozáshoz. "Képzeljétek, hétfő este baráti társasággal voltam sushizni a Kyotoban, és megragadott, szinte átfúrta a tarkómat egy tekintet. Hát, nem Uri Gellerék ünnepelték valakinek a szülinapját? - írta nekünk a pornószínésznő. - Az volt érdekes, hogy az első perctől, ahogy az étterembe léptünk éreztem valami bizsergést az egész testemben. Persze akkor még nem tudtam, hogy ez miért van. Egyébként én is a kanál pózra bukom, mint Boróka, de csak ha Uri görbíti."

Hogy tudta-e Uri Geller, hogy egy pornóst ölelget, arról sajnos fogalmunk sincs. Megpróbáltuk ugyan elérni, de sajnos a mentalista már távozott az országból, pedig szerinte nincs Budapestnél szebb hely a világon.