Sokba kerülhet Winehouse-nak a karibi pasizás

2009.01.12. 19:03
Úgy tűnik, végéhez közelít egy újabb szappanopera, most már az énekesnő férje, Blake Fielder-Civil is válni akar. Nem is olyan nagy csoda ez persze most, hogy neje pasizós fotóit látva házastársi hűtlenség címén adhatja be a válókeresetet. Viszont sokba kerülhet az énekesnőnek.

Wino legújabb pasizásait nehéz reményében még decemberben repült Saint Luciára, ahol lekapták, amint Joshua Bowman exrögbissel ölelkezik. A News of the World-nek ráadásul neje egészsége érdekében elválni. Igaz, nem sokkal később meggondolta a dolgot, mondván, egymillió fonttal azért mégiscsak boldogabb lenne, ügyvédei azonban a jelek szerint rájöhettek, hogy Winehouse házasságtörésére hivatkozva még ennél is többet gombolhatnak le az énekesnőről.

Pedig épp Fielder-Civil volt az, aki még a börtönben is hosszú levelekben fűzött egy női rabot, valahogy egy fiatal recepcióslánykát is összeszedett, és valamikor még egy Sophie Schandorff nevű szőke, német modellcsajra is szert tett; neki azonban volt olyan mázlija, hogy nem készültek róla fotók mindezek közben.

Lukas az agya

Winehouse a brit lapban arról is beszélt, annyira jól érezte magát az exrögbissel, hogy a pillanat hevében el is felejtette, hogy van férje. "Szexeltünk. Blake igazi balfasz volt az ágyban. Majdnem mindig úgy éreztem magam közben, mintha halott lennék" -nyilatkozta. "Amúgy is egyedül vagyok, boldogan és jól érzem magam Josh-sal. Majd megdumálom Blake-kel, ha hazaérek. Bár az egész házasságunk alapja a drogozás volt. Azt hiszem egy olyan arc, mint Josh, sokkal jobbat tesz nekem". A rögbis (bár jobb szereti, ha színésztanoncnak hívják) némileg visszafogottabban értékelte a nyaralóhelyi románcot: a Daily Mailnek azt nyilatkozta, hogy ő és a sztár csak haverok.

Igaz, a karácsonyi áhítatban a brit énekesnő még majdnem