A párt visszaminősítették a Buckingham-palota hivatalos honlapján és már csak egy rövid közös profiljuk elérhető az oldalon.

Harry herceg minden próbálkozása ellenére ismét egy lépéssel távolabb került a királyi családtól, ugyanis a Buckingham-palota honlapján több változás is történt az ő és felesége profilján.

Első lépésként Meghan Markle profilját teljesen eltávolították az oldalról, majd később egybeolvasztották azt Harry herceg életrajzi profiljával, így egy közös, az eddiginél jóval rövidebb bekezdésük van csak az oldalon.

Az új profilnak már az első mondata is leszögezi, hogy a pár visszalépett és nem a királyi család dolgozó tagja.

A pár négy évvel ezelőtt hagyta el a palotát, azonban a profiljuk eddig változatlan maradt a honlapon, így meglepetés volt, hogy most visszaminősítették őket. A Mirror szerint Harry eredeti profilja 2700 szavas volt, amelyben részletesen beszámoltak a korai életéről, az oktatásáról és a katonai karrierjéről. Leírták továbbá, hogy ő az ötödik a trónöröklési sorban. Mostanra mindezeket eltávolították a honlapról. Csupán egy Meghannel közös, mindössze 577 szóból álló részben írnak róla annyit, hogy a herceg a király és Diana walesi hercegnő kisebbik fia.

( Tükör )

(Borítókép: Harry herceg és Meghan Markle. fotó: GettyImages)