A férfi évtizedeken át küzdött orrdugulással és felsőlégúti problémákkal, ám egy nap hatalmas felfedezést tett, amikor hatalmasat tüsszentett zuhanyozás közben.

A 32 éves Andi Norton, aki Ben Havoc művésznéven is fut, igencsak meglepődött, amikor zuhanyzás közben tüsszentett egyet. A tenyerében ugyanis egy sárga kis műanyagdarab hevert, és pár perc gondolkodás után összeállt a kép: egy gyerekkori csínytevése okozta az elmúlt 26 év összes légúti problémáját nála.

Norton elmesélte, hogy 1998-ban, hat évesen épp a Lego gyűjteményével játszott, amikor jó ötletnek tűnt kipróbálni, mi lenne, ha az egyik darabot feldugná az orrába. Így is tett, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a darab beszorult.  Ekkor készített egy kis figurát, és azt remélve, hogy a mágneses része majd magához szippantja a fent ragadt darabkát, azt is feldugta. Nos, ez sem bizonyult jó ötletnek, mert a figura feje leesett, és az is beragadt. A helyzetet végül édesanyja oldotta meg, aki csipesszel kihúzta a fejet, és azt gondolta, minden rendben.

Az eredeti darab viszont még feljebb csúszott, és ott is maradt 26 évig.

A férfi onnantól kezdve folyamatos orrdugulással és gyulladással küzdött, de mivel sok dologra allergiás, szülei, az orvosok és ő is meg volt róla győződve, hogy csak ez okozza a tüneteit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

** Ben Havoc (@bigoompalumpia) által megosztott bejegyzés

Aztán jött az az ominózus nap, amikor zuhanyozás közben tüsszentett, majd kifújta az orrát, és valami érdekeset érzett. A kis sárga műanyag darab láttán beugrott neki a rég elfeledett gyermekkori incidens, és azonnal rájött, hogy miért szenvedett az elmúlt két és fél évtizedben. Norton történetét azonnal felkapta az internet, ő pedig nagyon megkönnyebbült, amiért ennyi idő után végre normálisan tud levegőt venni.

(Daily Mail)

(Borítókép: tüsszentő férfi. Illusztráció: Getty Images)